Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να είσθε όλοι καλά, να προσέχετε την υγεία σας και ψυχραιμία.

- Έχει δυνατούς ποδοσφαιρικούς αγώνες σήμερα και καλά θα κάνετε να πάτε σε ...
κάποιο γήπεδο. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες και καλά σφυρίγματα στους διαιτητές.

- Καλέ μας άνθρωπε εμείς ρεπορτάζ για τα προσωπικά των άλλων δεν θα γράψουμε ποτέ, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη. Ως "παράσιτα" δεν έχουμε ανάγκη από δήθεν και φιγουρατζήδες. Αυτοί οι οποίοι έχουν εξαρτήσεις από τα ψίχουλα των αφεντικών τους, σίγουρα δεν είναι λαμόγια, αλλά κάτι σαν κλεφτοκοτάδες ή απλά παράσιτα!!!!! Ποιος απ΄ όλους αυτούς μπορεί να μην έχει εξαρτήσεις; Ποιος από αυτούς αντέχει την κριτική; 

- Σάββατο σήμερα και περιμέναμε να δούμε αν θα είχαμε απονομή του Κυπέλλου στις πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Γ΄ Κατηγορίας. Κυκλοφόρησε η πληροφορία πως θα δοθεί το κύπελλο στην ομάδα της Κηρίνθου η οποία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ το πρωί της Κυριακής στις 11:30.  Λέτε να κάνει την απονομή ο κύριος Παπακυριάκος ο οποίος θα είναι βοηθός σ΄ αυτόν τον αγώνα; Πάντως ανακοίνωση από την ΕΠΣΕ δεν είδαμε.

- `Σήμερα στο γήπεδο Βασιλικού ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ με διαιτητή τον κύριο Βελέντζα και βοηθούς τους κυρίους Δελχά και Κελεπούρη, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα υποδεχθεί την ΕΡΕΤΡΙΑ με διαιτητή τον κ. Φώτη και βοηθούς, τον κ. Ιωάννου και την κυρία Κούκουρα.

- Στο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ θα υποδεχθεί την ΠΑΡΑΛΙΑ με διαιτητή τον κ. Κασομούλη και βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο και Δάλλα. Ματσάρα θα έχουμε εδώ και ελπίζουμε να μην έχουμε κραυγές και παρατράγουδα.