Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Χριστός Ανέστη φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, για να βγούμε νικητές. Ψυχραιμία για λίγο ακόμη και σιγά σιγά θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς.

- Σήμερα θα είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου...
και για τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε. Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ έχουν άλλα προβλήματα να λύσουν και ξαφνικά επαναφέρουν ένα θέμα το οποίο είναι στην τακτική δικαιοσύνη και το οποίο θα είχε τελειώσει αν δεν έκλειναν τα δικαστήρια. Θα υποβιβάσουν λέει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!! Για να ρίξουν μια ματιά στην γωνία να δούνε αν ερχόμαστε.

- Πάλι τα ονόματα στα μανταλάκια και μέσα σ΄ αυτά το όνομα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο κάποια παπαγαλάκια θηλυκού γένους έσπευσαν να ανεβάσουν την είδηση. Κοτούλες τρέχουν πίσω από το καλαμπόκι και πιστεύουν πως ο κόσμος μασάει. Αν σας έδινε ο Παπακωνσταντίνου τον μισθό που θέλατε από την ΕΠΣΕ, θα ήταν καλός έτσι; Όταν θα έρθει η ώρα θα πάρετε πληρωμένη απάντηση κι εσείς και αυτοί που ας σπρώχνουν σε τέτοιες μαλακίες. Μας αρέσει που δηλώνετε δημοσιογράφοι και ξεχνάτε να δηλώσετε πως φιλάτε κατουρημένες ποδιές για να μην γράψουμε τα χειρότερα.

- Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, όταν θα έρθει η ώρα, όλα θα μπούνε στην ζυγαριά και θα δούμε τι κιλά κάνει ο καθένας. Τότε θα δούμε τι θα κάνουν τα παπαγαλάκια τα οποία κατόπιν εντολής προσπαθούν να κρατήσουν στην επιφάνεια ότι είναι εναντίον του Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη για τον πρόεδρο. Δεν κάνουμε πίσω σ΄ αυτό το θέμα γιατί ο πρόεδρος πληρώνει για το ότι δεν πουλήθηκε στους εξυγιαντές της ΕΠΟ και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.  Η δίκη θα τελειώσει και ο Γιάννης Παπακωνστντίνου θα είναι αθώος. Αυτή την δικαίωση περιμένει και τίποτα παραπάνω. Τα είδε όλα τα τελευταία χρόνια και διαπίστωσε πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν φίλοι, αλλά πολλοί αχάριστοι.

- Επιτρέψτε μας να γράψουμε κάτι για τους αχάριστους. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας ρίξουμε στην κατάθλιψη, αλλά την αχαριστία και το άδικο δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός. Μπορεί να έχετε θολώσει και να μην φοβάστε πλέον ούτε τον Θεό, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ και πρέπει να το βάλετε στο μυαλό σας. Δεν είναι ωραία αυτά που κάνετε. Θα σας τιμωρήσει και μην πείτε πως δεν σας το είπαμε. Τον Παπακωνσταντίνου δεν θα τον φτάσετε ακόμη κι αν πατήσετε επί πτωμάτων. Έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Εσείς χωρίς αυτόν θα φτάνατε μέχρι πρόεδροι της ομάδας της χονδρομαγούλας!!! Προσέξτε λοιπόν γιατί η αχαριστία θα βρεθεί και απέναντι στην Θεία δίκη.