Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Είσαι τόσο αφελής;;;

Ξέρουμε πως εκτός από την κακία και την ρουφιανιά είσαι και αφελής, αλλά δεν περιμέναμε να είσαι και τόσο πολύ.
Βλέπεις παντού φαντάσματα αγαπητέ και αυτό είναι το χειρότερο για σένα.
Ψάχνεις να βρεις ποιος μας λέει για όλα αυτά στα οποία είσαι μέσα, ενώ ξέρεις πως "από πολύ μέσα" έχουμε τις πληροφορίες μας.
Θα σου θυμίσουμε, πως πριν πολλά χρόνια, τότε που η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με προπονητή τον Αντώνη Πριόνα, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ήσουν από τους ανθρώπους που προτίμησαν ....
να την διαλύσουν και δεν την κατέβασαν στην τότε Δ΄ Εθνική. Και τότε είχαμε καλή πληροφόρηση για ότι σε αφορούσε, όπως έχουμε και τώρα.
Σε ξέρουμε καλά μεγάλε, αλλά δεν θα πέσουμε στο επίπεδό σου για να σε βγάλουμε στην σέντρα. Αν θέλαμε να το κάνουμε μπορεί να χρησιμοποιούσαμε τους δικούς σου τρόπους.
Θα ήσουν πρωτοσέλιδο για ροζ ιστορίες στις γνωστές εφημερίδες και σε site που διψούν για αίμα και σπέρμα. Εμείς εσένα, πραγματικά σε λυπούμαστε και σεβόμαστε την οικογένειά σου, η οποία δεν φταίει σε τίποτα. Μέχρι εδώ όμως η ανοχή. Συνεχίζεις με ύβρεις και απειλές και αυτό δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά και πως σου πήραν τα μυαλά. Εμείς θα σε περιμένουμε για λίγες μέρες μήπως και καταλάβεις πως είσαι στα σχοινιά και βγεις να ζητήσεις συγνώμη. Αν δεν το κάνεις, τότε θα πάμε ένα βήμα παρακάτω και να ξέρεις πως η "πολιτική προστασία και κάλυψη" δεν θα είναι σύμμαχός σου, γιατί τα σκάνδαλα ενοχλούν τους πολιτικούς.