Τρίτη 21 Απριλίου 2020

....σουτάκια

- Αρχίζουν οι προπονήσεις των ομάδων μέσα στον Μάϊο αφού η απόφαση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Ο κ. Αυγενάκης απογοήτευσε αυτούς που πίστευαν πως όχι μόνο δεν θα υποβιβαστούν ....
αλλά θ΄ ανέβουν και κατηγορία.

- Κουφό αλλά καλό  Αν τελικά επιβεβαιωθεί η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και κάθε ομάδα πάρει από 800 ευρώ ενίσχυση από το κράτος, θα έρθουν στην Εύβοια περίπου 80.000 ευρώ!!! Προτείνουμε στα Σωματεία να εξουσιοδοτήσουν την ΕΠΣΕ να πάρει αυτό το επίδομα ώστε να έχουμε μια ΕΠΣΕ οικονομικά δυνατή. Τα 800 ευρώ για μια ομάδα δεν είναι τίποτα, αλλά 80.000 ευρώ για την ΕΠΣΕ είναι καλό πακέτο. 

- Αχ Μαρία, αχ Μαρία, τραγουδούν πολλοί στην πλατεία των Ψαχνών και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το κάνουν αυτό. Ποια Μαρία είναι αυτή για την οποία τραγουδούν οι Ψαχνιώτες; Δήμαρχε κύριε Ψαθά δεν ξέρουμε αν η ΔΗΚΑΜΙΔΕ έχει μουσικά σύνολα, αλλά και να μην έχει κάνε στην Έλενα ένα τηλεφώνημα να σου στείλει ότι θέλεις από τον Δήμο Χαλκιδέων, για να το τραγουδήσουν χωρίς φάλτσα. Λοιπόν δήμαρχε, ο ρόλος σου είναι σημαντικός και τώρα καταλάβαμε γιατί παρέχεις χώρο "σε αδέσποτους"!!!! Αχ Μαρία, αχ Μαρία. Δήμαρχε, βάλαμε γκολ τελικά, παρά την σκληρή άμυνα, που έπαιξαν "οι αδέσποτοι".