Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας  και να είσθε καλά. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να βγούμε νικητές. Ακολουθήστε τις οδηγίες των επιστημόνων και όλα...
θα πάνε καλά.

- Επιμένουμε και θα γράφουμε πως ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και δεν θ΄ ανεχθεί τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του ραδιοφωνατζή. Ο κύριος Σπανός οφείλει για τους πολίτες που χρόνια τώρα τον τιμούν με την ψήφο τους, να οδηγήσει τους υβριστές του εκεί που τους αξίζει και να τους υποχρεώσει σε δημόσια συγνώμη, για την κάθε συκοφαντία. Αγαπητέ Φάνη, εμείς δεν αλλάζουμε άποψη. Επιμένουμε πως είσαι ο άνθρωπος που δεν κοροϊδεύει τους πολίτες και τους υπηρετεί πραγματικά. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα θέλαμε να δούμε τον Φάνη συμβιβασμένο.

-  Τους πραγματικούς φίλους του προέδρου της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κυρίου Ρέτσα δεν τους ξέρουμε και ευχόμαστε να είναι πολλοί. Πολλοί είναι όμως και οι δήθεν φίλοι του και θα πρέπει να τους εντοπίσει σύντομα και να τους κάνει στην άκρη. Εμείς πάντως δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς και αν δυσκολευτεί μπορούμε να του δώσουμε μια λίστα ονομάτων αλλά θα είναι μεγάλη.

- Φαίνεται πως στην ΕΠΣΕ θα έχουμε και άρωμα γυναίκας στις επόμενες εκλογές του 2023. Θα υπάρξουν δηλαδή και υποψήφιες γυναίκες, γιατί αν δεν κάνουμε λάθος το ζητάει και ο νόμος, αλλά η είδηση δεν είναι εκεί. Η είδηση είναι πως θα έχουμε γυναίκα στην θέση προέδρου ή γραμματέα!!!!

- Το περισσότερο "λιβάνι"  από τα ΜΜΕ το έχει ο Δήμος Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, ακολουθεί ο Δήμος Καρύστου, μετά ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, μετά ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού, μετά ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, μετά ο Δήμος Ερέτριας και τέλος ο Δήμος Χαλκιδέων.