Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Κύριε Κώστα, καλησπέρα σας

Διαβάζουμε τελευταία ανακοινώσεις του γιατρού κυρίου Κώστα Μαρκόπουλου και πραγματικά δεν αισθανόμαστε καμία απολύτως έκπληξη με την επίθεση που κάνει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τα υπονοούμενα για τον Φάνη και τον Κελαϊδίτη.
Γιατρέ, οι πολιτικές σου πεποιθήσεις είναι γνωστές, αλλά μέχρι την ώρα που δεν σε τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο ο Κυριάκος, έσταζες μέλι για τον ίδιο, για το κόμμα και για....
τον Φάνη. Τώρα επέστρεψες στην πραγματική σου πολιτική θέση. Επέστρεψες δηλαδή στις αρχές της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και στις αρχές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
Γιατρέ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε τίμησε και σ΄ έκανε και υπουργό. Έτσι δεν είναι;
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επέζησε και χωρίς εσένα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Ελεύθερος είσαι και έχεις το δικαίωμα να πολιτευθείς με όποια σημαία θέλεις, αλλά χαλάρωσε λιγάκι. Έχεις τους πολιτικούς σου φίλους και θα σε ακολουθήσουν οι περισσότεροι όπου κι αν πας. 
Δεν είναι πολιτική το να λες διάφορα για τον Μητσοτάκη, τον οποίο με χαρά θα υπηρετούσες αν σε είχε στο ψηφοδέλτιο και είχες εκλεγεί.
Γιατρέ δεν είναι κακό να μπαίνουν στην βουλή νέα πρόσωπα. Δεν είναι κακό η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να αγκαλιάσει κι άλλα στελέχη και μάλιστα αυτά που δεν την εγκατέλειψαν στα δύσκολα χρόνια.
Εμείς πιστεύουμε πως πρέπει να χαλαρώσεις και να μην σ΄ ενοχλούν οι επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης.