Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Παρεξηγήσεις είχαμε για όσα γράψαμε για την χούντα, αλλά δεν αλλάζουμε την άποψή μας και πάντα θα στηρίζουμε το δικαίωμα των ....
πολιτών να επιλέγουν την κυβέρνηση που θα έχουν. 

- Το είπαμε σ΄ έναν φίλο με τον οποίο συζητήσαμε για θέματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και συμφώνησε μαζί μας. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας και  Ρέτσας πέρασαν μια περιπέτεια υγείας οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειάς τους και βγήκαν νικητές.. Πιστεύουμε πως νικητές και ενωμένοι πρέπει να βγούνε και στα θέματα της ΕΠΣΕ, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες κουβέντες ειπώθηκαν και όλα αυτά που τους οδήγησαν στην αντιπαράθεση. Αυτοί που ρίχνουν λάδι στην φωτιά είναι γνωστοί, αλλά είναι λίγοι και ανίκανοι να πετύχουν κάτι, χωρίς τις ρουφιανιές τους.

- Ας μάθουμε όλοι ν΄ αναλαμβάνουμε τις ευθύνες για τα όσα λέμε σε συνεντεύξεις μας ή γράφουμε στο διαδίκτυο. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, ας μην δίνουμε συνεντεύξεις κι ας μην γράφουμε. Ευθύνη πάντως έχουν και αυτοί οι οποίοι με μεγάλη ευκολία, αναρτούν δηλώσεις άλλων, χωρίς να σχολιάζουν ή να μην επανέρχονται για εξηγήσεις όταν οι δηλώσεις ήταν το ελάχιστο άστοχες.

- Τελικά εκεί στα Ψαχνά συμβαίνουν πράγματα και θαύματα. Κάποιοι δηλώνουν κολλητοί του Ψαθά, κολλητοί του μπουκαδόρου, αλλά δεν θα τους ψηφίσουν όταν θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΣΕ γιατί λένε πως θα ψηφίσουν Πίσχινα!!!  "Μπούκα" δεν θα γίνεις πρόεδρος ποτέ, γιατί έχεις συνηθίσεις να γυαλίζεις τα παπούτσια άλλων.