Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Καλησπέρα κύριε Γιάννη

Αγαπητέ κύριε Γιάννη, κανένα θέμα δεν είχαμε μαζί σας. Εσείς δημιουργήσατε τα πάντα, επειδή είχατε μάθει να είσθε καβάλα στο άλογο, επειδή είχατε μια θέση στο δημόσιο και την χρησιμοποιούσατε για να σας λένε όλοι ΝΑΙ.
Αγαπητέ κύριε Γιάννη, η κόντρα μας ξεκίνησε από την  εποχή της ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, διογκώθηκε την εποχή που η διοίκηση Στούπα πήγε στα ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και δεν άντεχες την επιτυχία τους και φυσικά η κόντρα μας χτύπησε κόκκινο όταν έσκασες από το κακό σου, με τα ....
σκαλοπάτια που ανέβαινε ο Παπακωνσταντίνου στην ποδοσφαιρική πυραμίδα και έφτασε να διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο, από την θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.
Δυστυχώς ούτε εκεί σταμάτησες να μας πυροβολείς.
Ήθελες να ελέγχεις τα πάντα.
Ακόμη και το παιδί του κυρίου Κιούση, Γραμματέας στην ΕΠΣ, μπήκε στο στόχαστρό σας για να μην πουλάει αθλητικό υλικό στις ομάδες.
Ακόμη κι όταν άνοιξε το IRIDAsports βάλατε τα δυνατά σας για να μην σταυρώσει πελάτη και να κλείσει.
Αγαπητέ κύριε Γιάννη, εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο εναντίον σας. Μας ενοχλεί που μας θέλατε θύμα σας και οι απειλές σας δεν σταμάτησαν ποτέ.
Αγαπητέ κύριε Γιάννη, τ΄ αποτελέσματα αυτής της κόντρας είναι πλέον γνωστά σε όλους και όλοι ξέρουν τι κερδίσατε κι τι χάσατε.
Εμείς πάντως δεν χάσαμε την οικογένειά μας....
Το μαγαζί των φίλων μας δεν έκλεισε.....
Εμείς είμαστε στο σπίτι μας.........
Δεν μας τελείωσες όπως δηλώνεις.....
Είναι σημαντικό πως εμείς πλάτες πολιτικών δεν είχαμε, γιατί εμείς δεν πουλήσαμε το κόμμα μας, για να βολευτούμε. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα την ψηφίζουμε πάντα και είμαστε περισσότερο μέσα στο κόμμα "από τους προϊσταμένους σου". 
Εμείς κύριε Γιάννη, απλά δεν πουλάμε και δεν θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα μας λένε ΝΑΙ.
Εμείς γράψαμε πολλές φορές πως βγάζουμε το καπέλο στον κύριο Στούπα και τους συνεργάτες του, στον κύριο Παπακωνσταντίνου, στον κύριο Πίσχινα και σε άλλους, γιατί εμείς δεν ζηλεύουμε σε βαθμό μίσους, όταν κάποιος πετυχαίνει στόχους, αλλά χαιρόμαστε , γνωστοί μας να πετυχαίνουν στην ζωή τους.
Αγαπητέ κύριε Γιάννη, πατάμε φρένο εδώ και ευχόμαστε να μην μας αναγκάσετε να ξαναπατήσουμε γκάζι.