Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Καλή σας μέρα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.  Σήμερα κάτι θα έχουν να πούνε και να γράψουν στο fb οι ελάχιστοι νοσταλγοί της χούντας, οι περισσότεροι από τους οποίους όμως δεν έζησαν την εποχή της χούντας, αφού δεν είχαν γεννηθεί ή απλά ήταν μωρά.  Πέρασαν 53 χρόνια από την 21 Απριλίου του 1967  και αυτοί που είχαν γεννηθεί τότε είναι σήμερα 53 χρόνων και όσοι γεννήθηκαν στην επταετία της....
χούντας είναι από 46 έως 53 χρόνων. Οι υπόλοιποι ούτε καν είχαν γεννηθεί και απλά κάποιοι κάτι τους έχουν πει.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε καλύτερη την Δημοκρατία μας. Ας φροντίσουμε να στέλνουμε αξιόλογους ανθρώπους στην Βουλή των Ελλήνων και  όχι πολιτικούς του ρουσφετιού και του βολέματος.

- Καλημέρα στην δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα και πιστεύουμε πως μόλις τελειώσουμε με τον κορονοϊό θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για όμορφες κι λειτουργικές παραλίες για να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και νοι επισκέπτες κι όχι μόνο τα συμφέροντα των επαγγελματιών. Η δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι της περιοχής θα πρέπει να επιστήσουν την προσοχή στις υπηρεσίες του δημοσίου οι οποίες και παραχωρούν άδειες χρήσεις παραλιακού χώρου, αλλά και στην αστυνομία και στο λιμενικό γι ελέγχους. Οι ομπρέλες, τ΄ αποδυτήρια και οι ντουζιέρες θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε χώρους εκτός χώρων των καταστημάτων για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

- Εμείς δεν θυμώσαμε όταν κάποιοι έλεγαν και έγραφαν για τελεσίδικες αποφάσεις εναντίον του Φάνη Σπανού και μετά από αυτές τις αποφάσεις ο Περιφερειάρχης ήτν υποχρεωμένος να τοποθετήσει σε θέσεις προϊσταμένων κάποιους υπαλλήλους. Κατέπεσαν αυτές οι αποφάσεις και μας προκαλεί εντύπωση ο θυμός κάποιων. Κύριοι για τον θυμό υπάρχει ξυδάκι. Δοκιμάστε το.

-  Είναι αλήθεια πως εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά και δεν πάμε μια δεξιά, μια αριστερά και μια όπου φυσάει ο άνεμος. Ξέρουν όμως οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Ρέτσας, Πίσχινας και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, πως εμείς δεν είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα τους όπως ήμασταν πάντα. Ξέρουν πολύ καλά πως η παρέα του μπουκαδόρου δεν έχει ούτε ιερό, ούτε και όσιο. Αυτή την παρέα την έχουμε για πλάκα στα θέματα του ποδοσφαίρου και χωρίς να παρακαλάμε τον Πίσχινα να μην μας τιμωρήσει για να μην έχει αυτό επιπτώσεις, αφού "πηδήξαμε" και την όποια κομματική ιδεολογία είχαμε, για μια θεσούλα!!!