Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Σιγά σιγά και ψύχραιμα θα περάσουμε στην κανονικότητα. Η ζωή δεν σταματά εξ αιτίας κορονοϊού και ευτυχώς που η κυβέρνηση ακολούθησε τις προτάσεις της επιστημονικής ομάδας και δεν θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς. Αρέσει δεν αρέσει ευτυχώς που πριν ....
τον κορονοϊό, ήρθε η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δεν είχαμε τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι σιγά σιγά σκάνε μύτη και θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση, ενώ μέχρι τώρα είχαν λουφάξει.

- Στο άλλο μέτωπο της καψουρόσκονης δεν έχουμε κάτι νεότερο και δεν θέλουμε "να τρίψουμε περισσότερο την μούρη του καψούρη", αλλά ευχόμαστε ν΄ αντέξει και να μην έχουμε απρόοπτα, αφού επικρατεί το σύνθημα "κι άλλο κι άλλο  κι άλλο".

- Καλημέρα στον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κύριο Γιώργο Πίσχινα και ευχόμαστε σύντομα να τον δούμε, αφού έχουμε να πούμε πολλά. Δημόσια του λέμε να προσέχει την υγεία του και να την βάζει πάνω απ΄ όλα και όλους. Γιώργο, πρέπει να προσέχεις για να μπορέσεις μετά να προσέξεις, αυτούς που ήταν δίπλα σου και σε αγαπάνε. Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή.

- Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα και ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κύριος Γιώργος Στούπας και φυσικά του στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας. Χρόνια σας πολλά κύριε πρόεδρε και θα περιμένουμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία που θέλει να γιορτάσετε μαζί με τον δήμαρχο κύριο Γιώργο Ψαθά. Χρόνια πολλά και στον κύριο Ψαθά, αλλά αν η πληροφορίαα είναι έγκυρη, τότε κάτι τρέχει....