Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Προσέχουμε γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν γουστάρουμε ραντεβού μαζί του. Οι εξυπνάκηδες οι οποίοι κάνουν πάρτι ή συγκεντρώσεις σε πλατείες, να ξέρουν πως μπορεί οι ίδιοι να γουστάρουν τον κορονοϊό, αλλά δεν έχουν....
δικαίωμα να θέτουν σε κίνδυνο όλους τους άλλους.

- Όλα αυτά που γράφουν είναι σενάρια είπε ο κύριος Ρέτσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ σε ραδιοφωνική συνέντευξη, αλλά αμέσως μετά άρχισε να μιλάει ο ίδιος για σενάρια. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, ακούστε την συνέντευξή σας και θα διαπιστώσετε πως τα δικά σας σενάρια αδίκησαν ομάδες.  Αλήθεια γιατί είπατε ευχαριστώ στις ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ και τους ΩΡΕΟΥΣ και όχι στον ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ; Αυτή η ομάδα προς τιμήν της συνέχισε αν και δεν είχε βαθμό και στην διακοπή βρέθηκε με 1 βαθμό. Δεν θα έπρεπε να πείτε ευχαριστώ και γι΄ αυτή την ομάδα;

- Πρόεδρε, δεν θα κάνουμε καμία αναφορά στα δικά σας σενάρια ανόδου και υποβιβασμού, αλλά θα γράψουμε πως τα δικά μας σενάρια μάλλον τα έχετε μελετήσει και έστω και με κάποιες αλλαγές είσθε κοντά. Διαπιστώσαμε πως ακόμη και για τα παράβολα συμμετοχής και τα υπόλοιπα είπατε πως το δικό σας σενάριο είναι να προχωρήσετε σε μειώσεις. Την καλημέρα μας κύριε πρόεδρε και να ξέρετε πως εμείς θα συνεχίσουμε να δείχνουμε τον δρόμο, ο οποίος κρατάει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μακριά από τους νοσταλγούς της παράγκας..

- Για να είμαστε ειλικρινείς, η φωτογραφία με τους άρχοντες της αυτοδιοίκησης και άλλα άτομα στο σημείο κατασκευής του κόμβου Δροσιάς, πραγματικά προβλημάτισε τους πάντες και ελπίζουμε να μην ξαναδούμε τέτοιες συναθροίσεις.

- Εργοτάξια έχουν στηθεί παντού από τον Δήμο Χαλκιδέων και οφείλουμε να γράψουμε πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής κάνει καλή δουλειά, αφού συνεργεία δεν είναι μόνο στους δρόμους της Χαλκίδας, αλλά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, σε παραλίες κλπ. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ο αντιδήμαρχος δεν το βάζει κάτω. Μέσα σε όλα έχουμε και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βούρκο, αλλά και έργα σε όλα τα γήπεδα του Δήμου.