Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας και μη δίνετε βάση σ΄ αυτούς που φροντίζουν τον εαυτούλη τους και με το παραπάνω, αλλά καλούν τους άλλους να μην....
πιστεύουν τον Τσόδρα και να μην ακούνε τον Χαρδαλιά.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και τα προηγούμενα, αλλά όπως και τα επόμενα, δεν θα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια πλέον θα τα αναλάβει ο ΟΠΑΠ αφού θα μπαίνουν όλα σε κλήρωση!!!! Οι ΕΠΣ θα γίνουν πρακτορεία και οι ομάδες θα μπούνε στον ΟΑΕΔ για να πάρουν επίδομα ανεργίας.

- Τώρα πλέον δεν θα μιλάμε για σημαδεμένη τράπουλα και ομάδες χορηγούς, αλλά για κρύα και ζεστά μπαλάκια τα οποία θα μπαίνουν στην κληρωτίδα. Έτσι θα έχουμε πρωταθλητές και κυπελλούχους, αυτούς που θέλει ο ΟΠΑΠ και τα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, πρώην ΕΠΣ!!!! 

- Έρχονται εξελίξεις και αλλάζουν τα δεδομένα μόλις μπούμε στον Ιούνιο. Μην το ξεχάσετε αυτό. Τότε θ΄ αρχίσει να λειτουργεί "η μηχανή του κιμά" και κάποιοι θα καταλάβουν πως υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν πως σε στηρίζουν, για να κάνουν την δουλειά τους, αλλά στην δύσκολη στιγμή σ΄ αφήνουν και περνάνε απέναντι.

- Άργησε ο πρώην δήμαρχος κ. Παγώνης να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση για τα έργα στο γήπεδο του Βούρκου και να δηλώσει πως είναι δικό του έργο, αλλά κάτι έγραψε ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός. Κύριε Παγώνη, μας έλειψαν οι ανακοινώσεις σας.Τον αγαπητό κύριο Γιογιό ακόμη τον περιμένουμε στο Λευκαντί για τον παραλιακό δρόμο, αλλά και για το τμήμα του πεζοδρομίου που έχει εδώ και χρόνια αρχίσει το ταξίδι προς την θάλασσα.