Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να προσέχετε γιατί μπορεί να μην στέλνουμε sms για άδεια εξόδου, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν θα μας στείλει μήνυμα,...
για "να μας χτυπήσει".

- Σήμερα δυστυχώς ξεκινάει το τελευταίο ταξίδι για τον νονό της Κερασίας μας. Ο Σταύρος προδόθηκε από την καρδιά του και δυστυχώς έφυγε νωρίς. Καλό ταξίδι Σταύρο και συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Γιώτα να είσαι δυνατή.

- Όταν ξέρεις πότε πρέπει να γράφεις κάτι και τι να γράφεις, τότε και μόνο τότε μονοπωλείς την επικαιρότητα και κάνεις πολλούς να αναδημοσιεύουν τα όσα γράφεις. Έγραψε κάτι ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κύριος Στούπας κι αρχίσαμε το τρέξιμο. Οι ερμηνείες που έδωσε ο καθένας μας διαφορετικές, αλλά κάποιες  ήταν επιφανειακές και θα πρέπει να διαβαστούν ξανά τα όσα έγραψε ο κ. Στούπας.

- Δεν μας έφτανε ο γρίφος του κυρίου Στούπα, ήρθε και ο τζογαδόρικος λόγος του Γενικού Αρχηγού του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ του κυρίου Κώστα Γκαλούφα  και μας τελείωσε. Εμείς πάντως δώσαμε περιθώριο μέχρι την Κυριακή 10 Μαϊου 2020, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε πολλές φορές τα όσα έγραψαν οι δύο κύριοι και να καταλάβουμε τα μηνύματα που στέλνουν.

- Τι ήταν αυτό που είδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου; Όνειρο ή εφιάλτης; Είδα τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα να είναι στο αυτοκίνητό του, να τρέχει υπερβολικά να πηγαίνει προς Ψαχνά, αλλά τον έχασα από τα μάτια μου λίγο μετά τον Κολοβρέχτη!!!! Πρόεδρε που πήγες και τι έκανες;;;;