Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Υπομονή και ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά. Προσέχουμε και δεν πρέπει ν΄ ακούμε αυτούς που ....
θέλουν ξεσηκωμούς και νοσταλγούν μαύρες εποχές.

- Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα για το Στάδιο Χαλκίδας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ ξέρουν καλά τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν, γιατί θα το κάνουν και πότε θα το κάνουν  Το Στάδιο φιλοξενεί τον χώρο του στίβου και φυσικά γήπεδο ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του στίβου, δεν είναι αντίπαλοι, ούτε εχθροί. Όλοι έχουν τους χώρους τους. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν αγώνα, για να διώξει ο ένας τον άλλον από το στάδιο. Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.

- Γιατρέ μου καλημέρα. Μας προβλημάτισες χθες. Να ξεκινήσουμε με το ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση του φίλου μας. Τηλεφωνήσαμε σε γιατρό να βοηθήσει κάποιον φίλο. Διαβάστε τον διάλογο:  Εμείς: "Καλημέρα γιατρέ, δεν θα μας πεθάνει ο κορονοϊός". Γιατρός: "Που είσαι εσύ; Τι έγινε με τον φίλο σου τον χοντρούλη";  Εμείς: "Ποιος τον γα....ει γιατρέ μου". Γιατρός: "Μην το λες αυτό, γιατί μπορεί να του αρέσει"!!!!!  Εμείς: Γιατρέ μου δεν έχουμε θέμα. Είμαστε του ορθόδοξου γκρουπ και όχι και έτσι και αλλιώς.

- Μεγάλε τι έγινε; Τελικά ότι κι αν κάνει η ΤΕΡΝΑ είναι θεάρεστο και υπέρ των εργαζομένων; Μειώνει τις θέσεις εργαζομένων σε μεγάλο βαθμό και εσύ χειροκροτάς; Αλήθεια ο φίλος σου ο δήμαρχος συμφωνεί μαζί σου; Για τα λεφτά τα κάνεις όλα και σταμάτα να κατηγορείς άλλους.

- Δεν θα πάρουμε πίσω, τίποτα από αυτά που γράψαμε για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και για τα σενάρια. Εξυπηρετήσεις και κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε, αλλά θα κάνουμε υπομονή για να δούμε αν θα κάνουν άλλοι..