Κυριακή 3 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Τίποτα, τίποτα δεν θ΄ αλλάξει στην ενημέρωση, από την στιγμή που εδώ και 2 - 3 χρόνια στην ενημέρωση εισχώρησαν οι κυρίες και οι κύριοι που εφαρμόζουν την πρακτική του εκπροσώπου, του γραφείου τύπου και της πολιτικής που λέει μην σπας αυγά και θα φας ομελέτα!!!!
Αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι αναγνώστες. 
Τέλειος δεν είναι κανένας. Προτιμήσεις...
πάντα υπήρχαν. Τα κομματικά πάντα υπήρχαν. Αδυναμίες σε ομάδες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Αυτά ήταν γνωστά και κανείς δεν τα έκρυβε. Δεν μιλάμε για τέτοια κατάσταση. Τώρα έχουμε φτάσει σε άλλη κατάσταση. Τώρα το τερματίσαμε.
Υπάρχουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο οι οποίες δεν ξέρουν καν τι σημαίνει σχόλιο, τι σημαίνει κριτική. Οι διαχειριστές αυτών των σελίδων κάνουν δημόσιες σχέσεις και θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Δεν μπορεί όμως όλοι αυτοί να παριστάνουν τους καλούς της ενημέρωσης. Κότες είναι και απλά επειδή δεν μπόρεσαν κάπου αλλού, το έριξαν στην ενημέρωση!!! 
Υπάρχουν και οι κυρίες, αλλά και οι κύριοι που τρέχουν πίσω από την κάθε εξουσία και γλείφουν, για να μην γράψουμε κάτι περισσότερο.
Αυτές οι κυρίες και οι κύριοι νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, αλλά κάνουν λάθος. Ο κόσμος γνωρίζει, αλλά αδιαφορεί.
Τους αφήνει να γλείφουν, αλλά να προσέχουν τα άλατα!!!!!