Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να την λέμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι σε καμία περίπτωση ερασιτεχνικό και κάποια στιγμή η ΕΠΣ Εύβοιας θα πρέπει να το κοιτάξει στο πρόσωπο και όχι να το διοικεί με επιστολές, προτάσεις και πολύ μπλα μπλα. Θα γράψουμε αργότερα τι εννοούμε ....
και πιστεύουμε πως θα το καταλάβουν όλοι. 

- Γιατί δεν θέλουν να διεξαχθούν οι τελικοί του Κυπέλλου των ΕΠΣ;;;;; Τι θέλει να αποφύγει η ΕΠΟ και αποφάσισε να βγει με κλήρωση ο Κυπελλούχος; Φαίνεται πως εκεί στην ΕΠΟ θέλουν να πάνε στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές με τις ΕΠΣ σε αφασία. Θέλουν να δείξουν στ΄ αφεντικά τους πως δεν αφήνουν πρωτοβουλίες στις ΕΠΣ και πως τις έχουν μόνο για να εισπράττουν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

- Πάλι τα ίδια; Αυτοί οι οποίοι δεν τολμούν να γράψουν την δική τους άποψη και απλά περιμένουν τα πάντα από τους άλλους, ας μην προσπαθούν να μας κάνουν φροντιστήριο. Εμείς παίρνουμε θέση και δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα θυμώσει και ποιος όχι. Δεν είμαστε και με το χωροφύλαξ και με το αστυφύλαξ. Και κάτι ακόμη. Να ξαναγράψουμε πάλι γι΄ αυτούς που με το 20άρικο και το 50άρικο επιμένουν να μιλάνε για εθελοντισμό και για αγάπη σ΄ αυτό που κάνουν; Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα γιατί τα ξέρουν όλοι.