Σάββατο 9 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι καιρός να φύγει από τα νύχια αυτών που διοικούν την ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ και φυσικά από τους διοικούντες τις ΕΠΣ οι οποίοι κουβαλάνε νερό στο μύλο τους.  Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα και δεν μπορεί να έχει σχέση με το εμπόριο που κάνουν αυτοί που το διοικούν.
Να ενταχθεί στους Δήμους με προγράμματα για τον μαζικό αθλητισμό και να αποκοπεί από αυτούς που το έχουν ως πηγή ....
εσόδων για τα μούτρα τους.
Τα γήπεδα είναι των  Δήμων και αν θέλουν τα παραχωρούν.
Αν η ΕΠΟ δεν έχει τα χρήματα από τα παράβολα που εισπράττει από χιλιάδες ομάδες, ποδοσφαιριστές και προπονητές, να δούμε πως θα υπάρχει. Να δούμε πως θα υπάρχει χωρίς τις ερασιτεχνικές ομάδες. 
Ας μείνει με τις ομάδες/επιχειρήσεις κι ας κάνει ότι θέλει.
Οι δήμοι μπορούν κι αν το θελήσουν θα τα καταφέρουν μια χαρά.
Ας το σκεφτούν λίγο και θα το διαπιστώσουν.
Φυσικά θα υπάρξουν κι αυτοί οι οποίοι θα θελήσουν να κάνουν πρωταθλητισμό για να πάνε σε Εθνικές κατηγορίες, για να μπαίνουν στο στοίχημα, για ν΄ αγοράζουν και να πουλάνε. Ας πάνε όπου θέλουν και με την ευχή μας.
Αυτοί θα βρούνε τρόπους να φτιάξουν δικά τους γήπεδα και να τα συντηρούν.
Οι άλλοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα αθλητισμός για όλους και θα το εννοούν.
Θα μείνουν μακριά από τα νύχια των αρπακτικών και φυσικά δεν θα πληρώνουν για νταβατζήδες.
Για να δούμε πόσα ευρώπουλα διακινεί η ΦΙΦΑ, η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ και γιατί σκοτώνονται πολλοί για να αναλάβουν την διοίκησή τους.
Τα σκάνδαλα είναι σε καθημερινή βάση στην επικαιρότητα. Αμφισβητεί κανείς αυτά που γράφουμε;
Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, ακούμε διάφορα και τα δικαστήρια φιλοξενούν σε τκτά διαστήματα παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Εμπόριο έγινε το ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι και το χρησιμοποιούν πολλοί.
ΦΤΑΝΕΙ μέχρι εδώ. Ας ξεκινήσει η κάθε Δημοτική Αρχή να οργανώσει τον μαζικό αθλητισμό και μέσα από αυτόν τα παιδιά μας να παίζουν μπάλα. Να παίζουν για να αθληθούν και όχι για να είναι τα θύματα κάποιων τετραέξυπνων. 
Επειδή ακούμε καθημερινά και διαβάζουμε σχόλια εναντίον της κάθε δημοτικής αρχής, ας το ξεκαθαρίσουμε. Η κάθε δημοτική αρχή να χρηματοδοτήσει τον μαζικό αθλητισμό και όχι τους νταβατζήδες. Η κάθε Δημοτική Αρχή να συνεργαστεί με προπονητές που έχουν τελειώσει Γυμναστική Ακαδημία και όχι με προπονητές οι οποίοι ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να πάρουν κάποιο δίπλωμα με κάθε τρόπο. Κυκλοφορούν και διπλώματα αρχαρίων (C PLUS).
Αργότερα θα δημοσιεύσουμε το τι πληρώνει κανείς για να πάρει ένα δίπλωμα, αλλά και με πόσες μέρες φοίτησης σε μια σχολή θα το πάρει!!!!
Ας το σκεφτούν οι Δημοτικοί Άρχοντες κι ας φροντίσουν για την νεολαία και τον αθλητισμό.