Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
      Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Εύβοιας τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας,αναμένοντας την απόφαση για άρση της αναστολής λειτουργίας .  
      Γνωστοποιήθηκε στη Γ.Γ.Α μέσω Ε.Π.Ο ,ο αριθμός των σωματείων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020,με σκοπό την ....
οικονομική τους ενίσχυση.
     Με έγγραφο προς την Περιφέρεια και τους Δήμους της Εύβοιας ζητήθηκε οικονομική στήριξη των σωματείων προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.
     Ζητήθηκαν έγγραφες διευκρινήσεις απο την Ε.Π.Ο σχετικά με την επικύρωση των βαθμολογικών κατατάξεων ,την ανάδειξη πρωταθλητών,την ανάδειξη του τελικού Κυπέλλου Ευβοίας και υποβλήθηκε αίτημα για παραμονή του Α.Ο.Ν ΑΡΤΑΚΗΣ στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.
     Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Ε.Π.Σ.Ευβοίας Ιωάννη Ρέτσα με την Ε.Π.Ο σας ενημερώνουμε για τα εξής:
    - Οι βαθμολογίες όλων των κατηγοριών είναι τελικές .
   - Πρωταθλήτριες ανακηρύσσονται οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες  θέσεις στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.
   - Η διοργάνωση του Κυπέλλου διακόπτεται οριστικά,σύμφωνα με υπουργική απόφαση.Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση απο την οποία θα προκύψει η ομάδα που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος της νέας αγωνιστικής περιόδου που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.
  - Τα πρωταθλήματα Υποδομής αναστέλλονται και δεν θα διεξαχθούν αγώνες νοκ - άουτ ούτε θα αναδειχθούν νικητές.
   Τέλος εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά (βάσει καταστατικού το μήνα Ιούνιο) σε υπαίθριο χώρο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.