Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Έτσι είναι η ζωή κύριοι και πρέπει να το καταλάβετε. Μπορεί ο πρώην κύριος Παγώνης να έκανε χειραψίες με τον τότε υπουργό αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο του Βούρκου, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει, όπως και πολλά άλλα έργα. Ο πρώην ....
ήταν αυτό που λέει ο λαός, "πολύ λάδι, αλλά από τηγανίτα τίποτα"!!! Επί δημαρχίας Βάκα θα κατασκευασθεί και το γήπεδο στο Βούρκο και πολλά άλλα.  Επειδή η Βάκα δεν είναι Παγώνης, θα καλέσει όλους του Δημοτικού Συμβουλίου στα εγκαίνια του γηπέδου.

- Η δήμαρχος  Έλενα Βάκα φαίνεται πως πήρε τις αποφάσεις της και θα βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ομάδες ποδοσφαίρου οι οποίες συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Πέρα από τα γήπεδα τα οποία αυτή η δημοτική αρχή, προσπαθεί να τα φέρει σε μια καλή κατάσταση και τα οποία τα παρέχει δωρεάν στα σωματεία, οι παροχές προς τα σωματεία δεν θα σταματήσουν εκεί και πιθανότατα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ η δήμαρχος θα είναι εκεί και θ΄ αποδείξει πως δεν αδιαφορεί για τίποτα και δεν ξεχωρίζει σωματεία, αλλά και πως δεν κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας.