Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Καημένα παρατράγουδα, εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ, σε αντίθεση μ΄ εσάς. Δεν μας πειράζει πάντως και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, αλλά θα επιτρέψετε και σ΄ εμάς να μην σκύψουμε....
το κεφάλι.

- Εμείς δεν ψάχνουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, ούτε με βουλευτές, ούτε με δημάρχους, ούτε με παράγοντες του ποδοσφαίρου. Φυσικά ξέρουν όλοι πως το κόμμα μας είναι η ΝΔ και αυτό δεν αλλάζει. Είναι λοιπόν απαράδεκτο οι Νεοδημοκράτες στις εσωκομματικές εκλογές να ψηφίσουν πρόσωπα τα οποία θα βάλουν υποψηφιότητα για να ελέγξουν Τοπικές Οργανώσεις τα παρατράγουδα, τα οποία δεν έχουν και σχέση με το κόμμα.

- Δεν θέλουμε από τώρα να γράψουμε ονόματα, αλλά μόλις ανακοινωθούν υποψηφιότητες θα το κάνουμε, όπως το κάναμε και στις προηγούμενες εκλογές. Σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αφήσουμε χωρίς σχολιασμό, τέτοιες υποψηφιότητες και το γράφουμε από τώρα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

- Αγαπητά παρατράγουδα ο αρχηγός σας (;;;;) πάει να βάλει το χεράκι του, αλλά στις εκλογές ο κάθε υποψήφιος θα κριθεί και εκεί δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα.