Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά, αν και ο κορονοϊός δυστυχώς κάνει πάρτι, αφού χθες είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων σε μία μέρα και ρεκόρ κρουσμάτων και στην Εύβοια. Δυστυχώς δεν πήραμε τα μέτρα που θα έπρεπε και να ευχηθούμε να μην έρθουν τα χειρότερα. Την Δευτέρα ανοίγουν πρώτα ο Θεός και τα ...
σχολεία και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη αυτοί οι οποίοι ξεσηκώνουν τον κόσμο, εναντίον της μάσκας. Πιστεύουμε πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και πως θα εφαρμοσθούν τα μέτρα, αλλά και οι νόμοι.

- Παρασκευή σήμερα και πρέπει να χαλαρώσετε ώστε να υποδεχτείτε το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, το οποίο έχει και τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, για το SUPER CUP. Το στάδιο της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει αυτόν τον αγώνα, αφού είναι και το μόνο στο οποίο τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο!!!!

- Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε και αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας για την Α΄ φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, αφού τότε θα διεξαχθούν οι 3 τελευταίοι αγώνες αυτής της φάσης. Το Κύπελλο έχει το ενδιαφέρον του, αρκεί να μην έχουμε παρατράγουδα, όπως αυτό στον αγώνα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και που κατέληξε σε μια ανακοίνωση/ επιστολή του ΔΣ του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ η οποία πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

- Όταν κάποια πράγματα δεν μας ενδιαφέρουν κι έχουν μέσα το στοιχείο της υποκρισίας και της κωλοτούμπας, τα προσπερνάμε κι απλά περιμένουμε την ώρα που όλοι θα καταλάβουν πως άδικα χάνουν τον καιρό τους, αφού με τέτοια δεν θα γίνουν ποτέ, αυτό που νομίζουν πως είναι σήμερα.

- Καλό 3ήμερο να έχετε και να προσέχετε.