Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

- Σε ένα μήνα και βλέπουμε αν θ΄ αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού οι εξυγιαντές το όρισαν για τις 11 Οκτωβρίου!!!! Οι ομάδες μέχρι τότε θα πρέπει να το ρίξουν στην συντήρηση, για να μην "κάψουν" τους ποδοσφαιριστές....
στην προετοιμασία.

- Τελικά ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ πήγε στον Βόρειο Όμιλο και οι Καθενοί έμειναν στον Κεντρικό όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.  Φαίνεται πως είχαμε αυτό που λένε, "ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά κι ο νέος είναι ωραίος"!!!!

- Εσείς οι όψιμοι φίλοι του προέδρου κυρίου Ρέτσα, ηρεμήστε λιγάκι. Φουλ στα άλατα θα είναι ο πρόεδρος, από το πολύ γλείψιμο που του κάνετε. Εσείς οι όψιμοι φίλοι του, την κρίσιμη ώρα των εκλογών ή θα είσαστε ουδέτεροι ή θα είσθε απέναντί του, όπως ήσασταν πάντα. Για τους πολύ όψιμους φανατικούς υποστηρικτές του κυρίου Ρέτσα, θα γράψουμε πως στο ραντεβού που είχαν σε στέκι στα Μεσσάπια, έδωσαν όρκο σε μια κίνηση παραγόντων!!!!! Εκεί ήταν πρόεδροι ομάδων, αλλά και πρώην της ΕΠΣΕ. Εμείς δεν ήμασταν εκεί. Πρόεδρε τυχαίο;;;;

- Τι έγινε τελικά και αυτοί που δεν έχουν αφεντικά, αυτοί που είναι αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, δεν ανεβάζουν φωτογραφίες φιλάθλων οι οποίοι παρακολουθούν τους αγώνες;;; Εμείς απολαμβάνουμε την καλοσύνη τους.

- Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 ετοιμάζει την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής χρονιάς και κάπου εκεί προς το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει σιγά σιγά το πρόγραμμά του. Θα έχουν κάτι διαφορετικό οι καθημερινές εκπομπές του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ και δεν θα έχουν καμία εξέρτηση από παράγοντες, προπονητές και παραμάγαζα.