Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

...συνεχίζουμε

- Εμείς είμαστε άσχετοι και ως προς την πολιτική και ως προς το ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουμε, μόνο γι΄ αυτούς που μας διαβάζουν 13 χρόνια τώρα και αυτούς που μας ακούνε και όχι μόνο πάνω από 45 χρόνια.
Ξέρουμε πως πολλοί δεν μας γουστάρουν και δεν είναι λίγοι αυτοί που μας μισούν, αλλά μας διαβάζουν και μας ακούνε και αυτό κάτι σημαίνει.
Αυτοί που ξέρουν από πολιτική και αθλητισμό ξέρουν "αν ξέρουμε να τα γράφουμε και να τα λέμε".  Αυτοί που δεν είναι διπρόσωποι, δεν είναι δήθεν, αυτοί οι οποίοι δεν...
κάνουν συνεργασίες, ακόμη και με τον διάβολο, για να υπάρχουν στο χώρο, εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε και αυτό μας δίνει δύναμη και θα συνεχίσουμε.
Δεν ξεχνάμε ποτέ και τίποτα, αλλά δεν θα γίνουμε και κωλοτούμπες.
Παράγοντες του αθλητισμού, αλλά και της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, ξέρουν πως δεν ήμασταν ποτέ και "με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα". 
Δημόσια εκφράζουμε την άποψή μας και όχι το πρωί έτσι και το βράδυ αλλιώς.
Εμείς δεν ήμασταν το πρωί ΝΔ και το βράδυ ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ.
Δηλώσαμε από την αρχή ΝΔ και δεν αλλάζουμε.
Εμείς δεν ήμασταν το πρωί Παπακωνσταντίνου και το βράδυ Πίσχινας ή Ρέτσας.
Εμείς ήμασταν πάντα με αυτή την παρέα των παραγόντων η οποία πήγε ψηλά το ποδόσφαιρο της Εύβοιας για χρόνια και φυσικά ότι πέτυχαν το πέτυχαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ότι δεν έκαναν σωστά πάλι ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ  το έκαναν.
Εξακολουθούμε να το πιστεύουμε και να το στηρίζουμε αυτό και δεν μας ενδιαφέρει η άποψη του Παπακωνσταντίνου, του Πίσχινα, του Ρέτσα και των άλλων κυρίων της ΕΠΣΕ.
Εμάς δεν μας βρήκαν ποτέ απέναντι, αλλά και ποτέ δεν βάλαμε λόγια, στον έναν για τον άλλον και το ξέρουν.
Εμείς ήμασταν δίπλα στον Θανάση Ζεμπίλη και την τότε δημοτική του παράταξη και δίπλα στην Έλενα Βάκα και την παράταξή της, από την πρώτη στιγμή και όχι μία έτσι και μία αλλιώς. Δεν ζητήσαμε ποτέ ανταποδοτικά και αυτό το ξέρουν ΟΛΟΙ και φυσικά δεν πήγαμε δίπλα στην Βάκα μετά τις εκλογές.
Άλλοι ήταν αυτοί που στήριξαν Καθαροσπόρη ή Παγώνη και το έκαναν δημόσια και τώρα "κόλλησαν" πάνω στην Έλενα!!!!!
Πειράζει που εμείς συνεχίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ;;;;;
Πειράζει που  όταν έρθει η ώρα των εκλογών, σε πολιτικό, αυτοδιοικητικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο, εμείς θα πάρουμε δημόσια θέση και δεν θα κάνουμε δηλώσεις ουδετερότητας;
...συνεχίζουμε, γιατί και το γουστάρουμε και το έχουμε.