Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

- Την καλημέρα μας στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Αϊδίνη Ελένη. Κυρία Αϊδίνη τους πολιτικούς τους κρίνει ο λαός. Αυτός ξέρει καλύτερα από όλους. Είσθε πολιτικό πρόσωπο και πρέπει να απαντάτε μεν, αλλά όχι στα σχόλια αυτών που κρίθηκαν ως αποτυχημένοι από τον λαό.  Οι αυτοδιοικητικοί που έχουν απορίες, κάνουν....
ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι στο fb.
Η κυρία Δημοτική Σύμβουλος η οποία κάνει επίθεση στην κυρία Αϊδίνη την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δεν έχει άλλον τρόπο να κάνει παιχνίδι και κακώς απαντά η κυρία Αϊδίνη.  Κοιτάξτε την δουλειά σας κυρία Αϊδίνη και διάλογο μόνο με τους δημότες οι οποίοι δεν μπορούν να συζητούν στα Δημοτικά Συμβούλια. Οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να ρωτούν στις συνεδριάσεις και να τους απαντάτε.

- Το τι συνέβαινε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις τόσα χρόνια το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν είχε μείνει τίποτα όρθιο, αλλά ο ΔΟΠΠΕΧ είχε άλλες προτεραιότητες. Ο κόσμος του αθλητισμού, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη της δημάρχου κυρίας Βάκα και όχι στους κυρίους και τις κυρίες που ήθελαν και πάλι να διοικήσουν.