Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, να κρατάτε αποστάσεις, να φοράτε την μάσκα σας σε κλειστούς χώρους κι εκεί που υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος και να μην ακούτε τους ψεκασμένους και ν πλένετε συνεχώς τα χέρια σας. Αυτοί που θέλουν ν δημιουργήσουν πρόβλημα στ σχολεία και χρησιμοποιούν τα παιδιά τους, ας τα ....
κρατήσουν στο σπίτι τους κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι ΄λλοι δεν τους φταίνε σε τίποτα και στην δημοκρατία, η πλειοψηφία αποφασίζει.

- Σήμερα έχουμε αγώνα για το Κύπελλο Εύβοιας μεταξύ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Η μπάρτσα της Εύβοιας με τον "μουρίνιο" της Εύβοιας στον πάγκο, θέλει να κάνει την έκπληξη και ίσως αν ο "μουρίνιο" τους δίδαξε σωστά το σύστημα "ρόμβος" η ΑΡΤΑΚΗ  να βουλιάξει στον Βούρκο!!!! Τι γράφουμε πρωί πρωί;;;;

- Για τον υβριστή μας δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, γιατί φοβόμαστε τους υποστηρικτές του, οι οποίοι άρχισαν τις πράξεις και δεν έμειναν στις απειλές. Την αξιοπρέπεια κύριε, δεν την πουλάνε στις λαϊκές. Μπορείς να την συναντήσεις στο πρόσωπο του κυρίου που ξεσήκωσε τον κόσμο στο στέκι σου στην Χαϊνά και να λες κι ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που ανέλαβε την υποχρέωσή σου. Εμάς βρίσε μας σε όποια γλώσσα θέλεις.

- Σήμερα έχουμε και την κλήρωση των πρωταθλημάτων Εύβοιας  και καλό θα είναι η ΕΠΣΕ να τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ζητήσει πό τα σωματεία να τα τηρούν και αυτά στις προπονήσεις και στους αγώνες.