Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κι καλή εβδομάδα. Να είσθε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε τον κορονοϊό ο οποίος είναι δίπλα μας  και δεν θ΄ απομακρυνθεί όσο υπάρχουν αυτοί οι οποίοι απέκτησαν ειδικές επιστημονικές γνώσεις και αμφισβητούν τα πάντα. Είναι αυτοί οι οποίοι μας λένε πως μας ψεκάζουν και από το πες πες είναι βέβαιο πως ο δήθεν ψεκασμός, τους....
επηρέασε και την πληρώνουμε όλοι. Είναι αυτοί οι οποίοι θα ήθελαν τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό, αλλά και Βασιλιά. Είναι αυτοί στους οποίους η Δημοκρατία τους δίνει την ελευθερία να λένε την άποψή τους και δεν λένε πως αν είχαμε χούντα, δεν θα μπορούσαν να λένε τίποτα από αυτά. 

- Επειδή στο Βασιλικό κάποιοι θέλουν να φέρουν και πάλι την διχόνοια, για να εκδικηθούν την ομάδα του ΛΗΛΑ, τους το γράφουμε για να ξέρουν. Πριν 3 - 4 περίπου χρόνια, έπεισαν κάποιους να τους δεχθούν και τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά. Τώρα κι αυτοί που τότε πείσθηκαν, ξέρουν τι φίδια έβαλαν στον κόρφο τους. Δεν δημιούργησαν προβλήματα μόνο στην ομάδα, αλλά και στις οικογένειες πολλών. Τώρα, αυτά τα φίδια δεν θα πετύχουν να κάνουν ζημιά στον ΛΗΛΑ.
Να πάνε στα δικά τους χωριά και δεν θα τους ανεχθούν οι Βασιλικαριώτες, επειδή στα χωριά τους δεν τους θέλουν. Θα καταλάβουν πως στο Βασιλικό και γενικότερα στο Ληλάντιο, θα είναι όλοι μια γροθιά και θα είναι απέναντι σ΄ αυτούς που κάνουν τα πάντα για να είναι στην επικαιρότητα και να βγάζουν μεροκάματο σε βάρος των δημοτών.

- Τι έγινε; Δεν είχαμε ανακοίνωση για τον προπονητή; Δεν είχαμε χρόνο για να το ψάξουμε, αλλά αν δεν βγήκε κάτι, δεν ανησυχούμε γιατί παίζουν προφανώς καθυστέρηση.

- Δεν αμφισβητούμε κανέναν, αλλά είναι αλήθεια πως το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, είναι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα και αθέμιτο ανταγωνισμό και η ΕΠΣΕ σε συνεργασία με τους Δήμους θα πρέπει να ζητήσει να ισχύουν τα ίδια για όλες τις ομάδες. Αυτή την στιγμή, η μόνη ομάδα η οποία πληρώνει το μάρμαρο είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού ο ΔΟΑΠΠΕΧ εφαρμόζει το πρωτόκολλο και μάλιστα στο στάδιο υπάρχει υπάλληλος ο οποίος ελέγχει τα πάντα. Σε κανένα άλλο γήπεδο δεν συμβαίνει αυτό και το διαπίστωσαν ΟΛΟΙ, αυτό το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες Κυπέλλου. Οι κανόνες κύριοι ή θα ισχύουν για όλες τις ομάδες ή για καμία.