Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε όλες κι όλοι καλά. Δυστυχώς ο αριθμός τον κρουσμάτων ανεβαίνει επικίνδυνα και θα πρέπει όλοι ν΄ αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πριν είναι πολύ αργά. Τηρούμε τα μέτρα, φοράμε την μάσκα και κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί. Δυστυχώς αυτοί που βλέπουν συνωμοσίες και άλλα τέτοια, θα πρέπει ν΄ αντιμετωπισθούν από την πολιτεία, ως οι άνθρωποι που προσπαθούν γι΄ άλλους ...
λόγους, να ξεσηκώσουν τον κόσμο και "να προσφέρουν υπηρεσίες" στην πανδημία και όχι στον άνθρωπο. 

- Σήμερα έχει ποδόσφαιρο κι δεν αναφερόμαστε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ, αλλά στο SUPER CUP Εύβοιας ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και πρέπει να είναι γιορτή του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου έστω και κάτω από συνθήκες κορωνοϊού και με λίγους ανθρώπους στην κερκίδα. Κρίμα, αλλά είναι καλύτερα έτσι, παρά να γινόταν κλήρωση για να βρεθεί ο νικητής, όπως έγινε και για το κύπελλο.

- Σ΄ αυτούς τους αγώνες, δεν υπάρχουν φαβορί κύριοι. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θέληση θα έχει μι ομάδα, από το πόσο οι προπονητές θα μπλοκάρουν τον αντίπαλο και από την προετοιμασία που έχει κάνει για τον αγώνα η κάθε ομάδα. 

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε και αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας, αλλά και φιλικούς αγώνες. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχουμε και πάλι κόσμο γύρω από κάθε γήπεδο, γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει κι αν δοθεί εντολή στην αστυνομία να κάνει έλεγχο, κανείς να μην παραπονεθεί για τα πρόστιμα και ότι άλλο επιβληθεί. Η υγεία όλων θα πρέπει να προστατευθεί και η ευθύνη ανήκει στα σωματεία.

- Πληροφορίες λένε πως κάποιοι τετραέξυπνοι προσπαθούν να μεταφέρουν την ευθύνη για την παρουσία του κόσμου στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Λάθος κύριοι και θα το διαπιστώσετε όταν θα είναι αργά. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ αν διαπιστώσει και αυτό το Σαββατοκύριακο πως δεν λένε κάποιοι να βάλουν μυαλό, θα καλέσει τα σωματεία τα οποία θέλουν τα γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες, να υπογράψουν έγγραφο πως έχουν την ευθύνη κι αν δεν υπογράψουν δεν θα παραχωρηθούν τα γήπεδα, ούτε για επίσημους αγώνες, ούτε για αγώνες προετοιμασίας, ούτε για προπονήσεις.