Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν τίποτα, αφού έχουν μάθει μια ζωή να αντιδρούν, δήθεν για το καλό μας, αλλά στην ουσία εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα οικονομικά, πολιτικά, συνδικαλιστικά. Θυμόσαστε το κίνημα δεν πληρώνω τα διόδια; Αυτοί μετά που πήραν την εξουσία, αύξησαν την τιμή των διοδίων και οι πολίτες που τους είχαν ακολουθήσει έτρεχαν στα δικαστήρια και ....
πλήρωσαν πρόστιμα. Τώρα έχουμε το κίνημα ενάντια στην μάσκα!!! Ανεύθυνοι άνθρωποι ξεσηκώνουν τους πολίτες, αλλά αυτή την φορά, οι πολίτες δεν θα πάνε στα δικαστήρια και δεν θα πληρώσουν πρόστιμα. Θα πληρώσουν με την ζωή τους.

- Χθες δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα και είναι αλήθεια πως το περιμέναμε. Είχαν φτάσει πληροφορίες στ΄ αυτιά μας και απλά θέλαμε να διαπιστώσουμε το βάσιμο των πληροφοριών για τον λόγο αυτόν γράψαμε και πάλι για το θέμα με τον κύριο Αβερκιάδη και τους ανθρώπους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Αυτή την φορά γράψαμε τα ονόματα αυτών των ανθρώπων τους οποίους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Ενοχλήθηκαν και φτάσαμε στην απειλή. "Αν ξαναγράψεις τότε θα πω και θα γράψω κι εγώ"!!!!

- Είναι αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό. Εκεί στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είναι οι καλοί, οι καθαροί, οι έντιμοι, οι οικογενειάρχες κλπ κι εδώ είμαστε οι πούστηδες, τα λαμόγια, οι κακοί κλπ. Για να τελειώνουμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να "μας πατήσει" χρησιμοποιώντας άλλους ως "πιστόλια" και ως σφαίρες το ότι μας βοήθησε!!! Ξεχνάνε βέβαια κάποιοι πως σήμερα είναι συνεργάτες με αυτούς που τους αποκαλούσαν λαμόγια και έλεγαν πως τους χρωστάνε χρήματα. Τα γνωρίζουν όλα γιατί εμείς δεν παίζουμε σε δύο ταμπλό ποτέ και για κανέναν λόγο.

- Αγαπητοί κύριοι γνωριζόμαστε καλά και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως πιστεύουν κάποιοι πως μπορούν να απαιτήσουν την φίμωσή μας, μόνο και μόνο επειδή κάποια στιγμή μας βοήθησαν ξεχνώντας την δική μας βοήθεια. Κύριοι είσθε συνυπεύθυνοι και αποδείξατε πως για τους ανθρώπους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ είμαστε το κόκκινο πανί και ανέλαβε ο κ. Αβερκιάδης "να μας πυροβολήσει". Δώστε του λοιπόν "πυρομαχικά" να έχει αφού όλα δείχνουν πως "ο πόλεμος" θα έχει διάρκεια. Οι άνθρωποι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ από την μία πλευρά κι εμείς από την άλλη. Εμείς είμαστε ο Δαυίδ και αυτοί ο Γολιάθ. Εμείς δεν έχουμε ούτε χρήματα, ούτε δικηγόρους, ούτε διασυνδέσεις σε αρχές, υπηρεσίες και διοικήσεις στο χώρο της πολιτικής και του ποδοσφαίρου.

- Εμείς δεν θ΄ απαγορεύσουμε σε κανέναν να γράψει ότι θέλει για μας. Απλά θα απαντάμε με τα δικά μας "όπλα" και είναι πολλά. Μέχρι σήμερα έγραψαν και είπανε πολλά κάποιοι και πλέον δεν υπάρχουν καν στο χώρο, γιατί απλά ήταν διπρόσωποι και συκοφάντες. Δεν θα γράψουμε τα ονόματά τους γιατί τα ξέρουν οι αναγνώστες μας και μάλιστα πολύ καλά.

- Κλείνουμε το θέμα εδώ και θα απαντάμε σε κάθε "χτύπημα", γιατί εμείς δεν δεχόμαστε απειλές και φυσικά ύβρεις και συκοφαντίες και μην ξεχνάτε, πως πίσω από κάθε τέτοια κατάσταση υπάρχουν πάντα ηθικοί υτουργοί.