Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να προσέχετε την υγεία σας θα γράφουμε πάντα, αλλά αυτό θα παραμείνει ευχή, γιατί τελικά μυαλό δεν βάζουμε, αφού δεν προσέχουμε και κάνουμε αυτά που δεν πρέπει, σχεδόν όλοι. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, είναι τα κυριότερα, αλλά τα έχουμε γραμμένα στα παλιά μας τα παπούτσια. Το διαπιστώνουμε στις διάφορες ...
εκδηλώσεις, στα γήπεδα και παντού. Ο Θεός θα μας προσέξει, αλλά ας κάνουμε κι εμείς αυτά που πρέπει.

- Ηρέμησε μεγάλε, γιατί ξέρεις την αλήθεια. Όταν σε κάνει αλλαγή ο προπονητής σου κι εσύ πας στ΄ αποδυτήρια και κατηγορείς τους συμπαίκτες σου τον προπονητή και δηλώνεις πως έχεις να κάνεις κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα και δεν σκας για την ομάδα, δεν σου φταίμε εμείς που τ΄ ακούσαμε και τα γράψαμε, αλλά εσύ που τα είπες.

- Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα συνεχίσει να στηρίζει τα παραμάγαζα στο χώρο του αθλητισμού. Μας κούρασε αυτό το θέμα και θα πρέπει να ξεκαθαρισθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, γιατί δεν πρέπει να βάζουμε σε αντιπαράθεση σωματεία με κάποιες ακαδημίες καθαρά μαγαζιά κάποιων προπονητών. Όποιος δεν έχει ομάδα σε πρωτάθλημα Α΄, Β΄, Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΕ, δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις για να πληρώνουν οι δημότες και να εισπράττει αυτός. Χθες ακούσαμε να λένε, πως η πολιτική τους δύναμη είναι μεγάλη και πως καμία κυρία Αϊδίνη δεν μπορεί να μην τους παραχωρεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις!!! Για να δούμε αν έχουν δίκιο αυτοί που τα λένε αυτά. Η κυρία Αϊδίνη και οι υπεύθυνοι στον ΔΟΑΠΠΕΧ πιστεύουμε πως ΤΩΡΑ θα πάρουν οριστικές αποφάσεις. Ας πάρουν από την ΕΠΣΕ τις συμμετοχές στα πρωταθλήματα.

- Την καλημέρα μας και στους κυρίους οι οποίοι "είναι περισσότερο άντρες" από τους άλλους αφού αυτό διαφημίζουν, αλλά στην πραγματικότητα, είναι κότες, αφού καταφεύγουν σε ύβρεις, επειδή δεν μπορούν και δεν τολμούν να παραδεχθούν αυτό που είναι. Είναι διπρόσωποι, είναι ρουφιάνοι, είναι φίδια και δεν σέβονται τίποτα. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν ανθρώπους που ακόμη και σήμερα, περιμένουν να τους ξελασπώσει ο μπαμπάς τους!!!!!  Αλήθεια για τα γεγονότα στην Χαϊνά, θα πείτε την αλήθεια;  Υπομονή και οι αλήθειες θα έρθουν.....

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχει μέλλον, αφού η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχει πολλά παιδιά και μάλιστα λένε πως σε 3 - 4 χρόνια θα έρθουν τα καλύτερα, αφού η ομάδα θα έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

- Συνεχίζουμε χαλαρά και σήμερα, για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε δυνάμεις, ώστε εμείς "οι πούστηδες" να μπορέσουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε τους "ανδρες", οι οποίοι δημιούργησαν μια παρέα, γιατί απέδειξαν πως χωριστά δεν μπορούν να πετύχουν κάτι και πιστεύουν πως ενωμένοι, θ΄ αποφύγουν να έχουν μία ακόμη αποτυχία!!! Φυσικά θα μας επιτρέψουν, "στον πόλεμο" που κάνουν εδώ και καιρό εναντίον μας, να κάνουμε την δική μας επίθεση με κάθε τρόπο και μέσον, πάντα όμως με στοιχεία και αλήθειες. Να μάθει δηλαδή κι ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι χαρακτηρίζουν τους άλλους. Παίζουμε ανοιχτά και δημόσια και όχι "πούστικα" όπως αυτοί.