Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Καημένα παρατράγουδα καλή σας μέρα κι ευχόμαστε να έχετε ξεκουραστεί, αφού ως εθελοντές χθες είχατε μια ακόμη δράση. Έπρεπε να είσθε με τα μάτια στις οθόνες σας, για να στηρίξετε έναν δικό σας άνθρωπο τον κύριο Νίκο Κιαπέκο, ο οποίος θέλησε να δείξει καλό πρόσωπο σε εκπομπή του Μανώλη Βέττα. Με κανέναν τελικά δεν ...
έχει πρόβλημα ο κ. Κιαπέκος!!! Έτσι είπε ο ίδιος και πιστεύει πως τον πίστεψαν κι άλλοι, εκτός από τα παρατράγουδα.

- Ο κ. Βέττας είπε τα καλύτερα για τον κύριο Κιαπέκο και θεώρησε επιτυχία το ότι έμεινε στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ πολλά χρόνια. Πρώτον και καλύτερο στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ δεν ήταν απλά προπονητής, αλλά και συντηρητής του γηπέδου και πολλά άλλα, εκεί  έμαθε να κουρεύει γήπεδα, αλλά εκεί ήταν και ο κ. Καλυβίτης και ξέρουμε πόσο τον βοήθησε κι τον στήριξε και τι έγινε στο τέλος.

- Αγαπητέ Μανώλη, γνωρίζουν ΟΛΟΙ πως τα διπλώματα  C PLUS δόθηκαν χαριστικά σε κάποιους οι οποίοι παρά του ότι παρακολουθούσαν σχολές ΟΥΕΦΑ Β΄ δεν κατάφερναν για χρόνια να πάρουν δίπλωμα. 

- Είπε κάτι πολύ αστείο ο κ. Κιαπέκος. Είπε πως ο ίδιος δεν θ΄ αλλάξει, αλλά μπορεί ν΄ αλλάξει ο πρόεδρος της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ κύριος Κουσκούτης!!!!! Κύριε Κιαπέκο τι θέλετε να πείτε; Θα γίνει ο κ. Κουσκούτης διπλοτήγανο;;;; Εμείς το υπογράφουμε από τώρα. Ο κ. Κουσκούτης δεν ανήκει στην κατηγορία κάποιων παραγόντων τους οποίους τους σέρνουν οι προπονητές. Ξέρει πολλά κιλά μπάλα και έχει τελειώσει το ποδοσφαιρικό πανεπιστήμιο εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά δεν θα του κάνουν μάθημα, αυτοί που δεν έβγαλαν ούτε ποδοσφαιρικό δημοτικό.

- Καημένα παρατράγουδα, προσπαθήσατε για τον φίλο σας, αλλά δεν πείσθηκε κανένας, αφού ακούσαμε να λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε με τον κύριο Άγγελο Βογιατζή τον προπονητή των ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και της ομάδας των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Εδώ το τερμάτισε ο κύριος Κιαπέκος.

- Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε την δωρεάν διαφήμισή του, όπως είπε, για να τον δούμε και σε άλλη κατηγορία. Κύριε Κιαπέκο η Μπάρτσα είναι στην Β΄ Κατηγορία και έχει την ιστορία της, την οποία δεν δανείζει σε κανέναν προπονητή και θα το διαπιστώσεις σύντομα. "Η δική μας διαφήμιση" φαίνεται πως αποδίδει, αφού σου ταιριάζει γάντι, το λαϊκό άσμα "ποιο χαμηλά, ποιο χαμηλά".

- Μανώλη σ΄ ευχαριστούμε για την αναφορά σ΄ εμάς κι ευχόμαστε να μην είσαι η αιτία που ο κ. Κιαπέκος θα έχει σύντομο πέρασμα από την Μπάρτσα.