Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

...φαπούλες

 - Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Χαλκιδέων. Μαζεύτηκαν πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι και θα δυσκολευτούν ν΄ αποφασίσουν οι της Νομαρχιακής. Πάντως κάποιοι επιμένουν να συνεχίσουν με τον κύριο Καλαθέρη, αφού όπως λένε και γνώστης είναι και ως δίδυμο με τον κ. Σόλια, προσφέρουν στους δημότες, μέσα από μια δημιουργική αντιπολίτευση. Όλα δείχνουν πως μέσα στους θέλοντες να είναι υποψήφιοι είναι και ο κ. Αναγνωστάκης και μάλιστα λένε πως θα έχει μαζί του και τους περισσότερους ....από το ψηφοδέλτιο Παγώνη, αν κατέβει ως ανεξάρτητος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

- Εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι διοικούντες θα πρέπει να καταλάβουν πως όταν θα ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα, δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν το κοινωνικό τους έργο. Σήμερα το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κλωτσοσκούφι. Οι ομάδες πρέπει να έχουν τα πόδια τους στο γήπεδο, αλλά το μυαλό τους παντού και μέσα στο παντού είναι και ο πολιτισμός και η προσφορά στον άνθρωπο. Απλά να εντάξουν στις προσφορές τους και άτομα για τα οποία η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.

- Πόσο δίκιο είχαμε, όταν γράφαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή, την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και τους συνεργάτες της; Πολύ δίκιο είχαμε και μάλιστα στις αναφορές μας στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και την διαχείρισή του. Μετά από παρεμβάσεις των ανθρώπων του ΔΟΑΠΠΕΧ, υπάρχει ηρεμία και όλοι έχουν καταλάβει πως το στάδιο δεν είναι μαγαζάκι κανενός και πως όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν πως πρέπει να δείξουν μεταξύ τους τον απαιτούμενο σεβασμό.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, η προεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Γκούνης ξεκαθάρισαν τα πάντα και απευθυνόμενοι στα σωματεία του στίβου είπανε πως η Χαλκίδα πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία της, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και γιατί όχι και στην Ευρώπη. Εμείς ως δήμος θα κάνουμε τα πάντα για το στάδιο, αλλά να κάνετε κάτι κι εσείς.