Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

...φαπούλες

 - Πότε ο κύριος Ρέτσας θα δώσει στην δημοσιότητα την απόφαση του ΔΣ, που πήρανε για το θέμα στήριξης υποψηφίου στις εκλογές της ΕΠΟ; Το ότι πήρανε απόφαση υπέρ του Ζαγοράκη το δήλωσε ο κ. Ρέτσας, αλλά επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης δεν είδαμε. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε νέα συνεδρίαση και νέα απόφαση; Υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει ο κ. Ρέτσας διαφορετικά απ΄ ότι αποφάσισαν;;;; Εμείς δεν.... τα πιστεύουμε αυτά, εκτός κι αν "τα γυαλιά είναι κιτρινόμαυρα"!!!

- Εμείς κύριε Ρέτσα, δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας και αυτό το πληρώνουμε καθημερινά, αλλά μας αρέσει και αντέχουμε. Αντέχουμε και στον βομβαρδισμό ψεμάτων και στις συκοφαντίες και στα δήθεν, ακόμη και στα εξώδικα. Εμείς απαντάμε με αλήθειες και με πίστη στον Θεό. Την δική του κρίση την δεχόμαστε όποια κι αν είναι. Εσείς;

- Επειδή τις τελευταίες μέρες κάποια παπαγαλάκια κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα, εμείς σας καλούμε σε δημόσιο διάλογο για θέματα που αφορούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Σας καλούμε σ΄ έναν δημόσιο διάλογο, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς υπεκφυγές. Να μιλήσουμε ειλικρινά, όπως μιλούσαμε πάντα, πριν συμβούν τα όσα συνέβησαν. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος ξέρει πολλά, αλλά θα είναι μια καλή ευκαιρία, να διαπιστώσει ποιος από τους δυο μας άλλαξε.

- Εμείς δεν θα έχουμε δίπλα μας ούτε τον Παπακωνσταντίνου, ούτε τον Ψαθά, ούτε τον Πίσχινα. Εμείς στον Ρέτσα πιστέψαμε, αυτόν στηρίξαμε σε βάρος και του Παπακωνσταντίνου και του Ψαθά, αλλά οφείλουμε δημόσια να παραδεχθούμε πως η εξουσία, έστω κι αν αυτή είναι "στα πατώματα", αλλάζει τον άνθρωπο.

- Κύριε Ρέτσα, φυσικά και μπορείτε να πείτε ΟΧΙ στην πρόσκληση και έχετε μια δικαιολογία. Μπορείτε να πείτε πως δεν είμαστε του επιπέδου σας και δεν θέλετε καμιά συνομιλία. Εμείς απλά θα σας απαντήσουμε πως αυτό μάλλον το ανακαλύψατε αργά.