Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

...σφηνάκια

 - Δεν μας απασχολεί καθόλου το αύριο στα διοικητικά της ΕΠΟ και το γράφουμε γιατί διαβάζουμε πολλά και διάφορα και γελάμε με την ψυχή μας, για τους πολλούς ειδικούς στην κωλοτούμπα. Ξέχασαν σε 24 ώρες τα όσα έλεγαν μέχρι και πριν 1 μήνα και ξαφνικά στηρίζουν όλοι και ψηφίζουν Ζαγοράκη. Τι τους οδήγησε σ΄ αυτή την κωλοτούμπα; Τώρα ο Ζαγοράκης δεν είναι της κυβέρνησης; Δεν είναι του Αυγενάκη; Που είναι οι μεγαλόστομοι ....των ΕΠΣ και της Εκτελεστικής της ΕΠΟ οι οποίοι ήταν λαλίστατοι;;;;

- Στο θέμα των λογαριασμών των σταθερών τηλεφώνων στα σχολεία, ας μην λένε πολλά κάποιοι, γιατί θα τρέχουν να κρυφτούν όταν "θα μιλήσουν"  οι αναλυτικοί λογαριασμοί.
Ιδιαίτερα να μη μιλάνε αυτοί οι οποίοι δεν ήξεραν πως η αρμόδια επιτροπή δεν καταθέτει προϋπολογισμό και το έμαθαν όταν πήγαν στα δικαστήρια και έχασαν και την δίκη.

- Λοιπόν επειδή εμείς δεν μασάμε, το γράφουμε καθαρά. Στα σχολεία ήθελαν τα κλιματιστικά, ήθελαν τις κουρτίνες και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Τον Δήμο δεν τον διοικεί ούτε ο κ. Παγώνης, ούτε ο κ. Καθαροσπόρης, ούτε οι πρώην πρόεδροι της δευτεροβάθμιας και αρμόδιας επιτροπής. Για 5 χρόνια διοικούσαν αυτοί. Η δήμαρχος θέλησε ο δήμος να κοιτάζει μπροστά και να μην ασχοληθεί με το παρελθόν, αλλά κάποιοι πίστεψαν πως αυτό ήταν αδυναμία!!!!!! Για να δούμε. Ελπίζουμε να μην γίνουν λαγοί και πάλι.