Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας, να φοράτε μάσκα και ούτε καν να περνάτε εκεί που υπάρχουν πολλοί.
Κρατήστε αποστάσεις, κάντε το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά σας και όλα θα πάνε καλά. 
Υπομονή και η ανθρωπότητα θα νικήσει και τον κορονοϊό. Είναι λάθος κάποιοι να μην πάνε να κάνουν το εμβόλιο από φόβο, ενώ στο φόβο των ανθρώπων στηρίζει πολλά ο κορονοϊός. 
Στον φόβο επενδύει και ο Αλέξης και οι άλλοι της αντιπολίτευσης και προφανώς δείχνουν..... να είναι χαρούμενοι όσο οι αριθμοί μεγαλώνουν.

- Τι πόνος είναι αυτός που έπιασε το δίδυμο του ραδιοφωνικού αέρα και θέλουν σώνει και καλά να μας πείσουν πως είναι κατά των ανεμογεννητριών; Από πότε άλλαξαν άποψη; 
Ξεχνούν γρήγορα φαίνεται και θέλουν να κάνουν και τον κόσμο να ξεχάσει, πως τα λάδια που έτρεχαν όπως οι ίδιοι έλεγαν, από τα βουνά του δήμου Ερέτριας, δεν πήγαν μόνο σε δημαρχεία και συλλόγους, αλλά και στην δική τους τσέπη, μέσα από τον λογαριασμό της θυγατρικής!!!! 
Μιλάμε για γλέντια.......

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα κανενός και δεν θα κλείσουμε το στόμα μας. Η ΕΛΜΕ μπορεί να θέλει να μην κατηγορεί κανείς τα μέλη της, να μην πειράζει κανείς τους διευθυντές, αλλά θέλουμε κι εμείς απαντήσεις, στα ερωτήματα που θέσαμε. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η κυρία Μιντζιφίρη και η δήμαρχος κ. Βάκα και ούτε μας απασχολεί. 
Εμείς θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε, αν υπήρχαν φουσκωμενοι λογαριασμοί τηλεφώνων στα σχολεία, αν υπήρχαν χρεώσεις για γεύματα, αν υπήρχαν αποδείξεις για ξηρούς καρπούς και τιμολόγια χωρίς παραλαβές κλπ.. Η ΕΛΜΕ θα ζητάει τα δικά της και οι δημότες την αλήθεια.


- Το παλεύει ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου ο κ. Σέρρας και στο θέμα της καθαριότητας, αλλά δεν παιζόμαστε. 
Ο καθένας βγάζει ότι έχει στο σπίτι του, ότι έχει στον κήπο του, ότι έχει στο χωράφι του και το πηγαίνει στον κεντρικό δρόμο, χωρίς να μπει στον κόπο να κάνει έστω ένα τηλεφώνημα στην υπηρεσία του Δήμου. 
Εμείς όταν βλέπουμε κάτι τον ενημερώνουμε, αλλά αυτό δεν είναι και το καλύτερο. 
Στο τέλος θα μας πει και καμιά κουβέντα και με το δίκιο του.




- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και του ευχόμαστε να έχει την δύναμη και να προσπαθεί πάντα για το καλό της Περιφέρειας. Να είναι πάντα κοντά στους δημότες και να μείνει μακριά από αυτούς που θέλουν να διοικήσουν, ενώ δεν έχουν την εντολή των πολιτών.