Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Το να εκτελείς πέναλτι και να το χάνεις, επειδή είχες απέναντί σου έναν καλό ή τυχερό τερματοφύλακα, είναι φυσιολογικό. Αφύσικο είναι να είσαι δύο μέτρα μπροστά σε κενή εστία και να στέλνεις την μπάλα στα περιστέρια......
Ποιος το κάνει αυτό τελευταία; Ένας είναι και αν το κάνει και.... για μία ακόμη φορά, η Εύβοια θα τον θυμάται για μια ζωή.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ξεκίνησε κι αυτός τις προπονήσεις και θα περιμένει "τους σοφούς της εξυγίανσης" να αποφασίσουν για το αν θα απλώσουν κι άλλο τον τραχανά, με τα συνεχή μπρος πίσω.
Στον ΗΡΑΚΛΗ πάντως δεν πετάνε στα σύννεφα, αφού δεν θέλουν να πούνε μετά το γνωστό "πέσαμε από τα σύννεφα". Θα πέσουν μόνο αν διαβάσουν ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία θα λέει πως ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και όλα τα έξοδα, διαιτησίας και μετακινήσεων θα τα πληρώσει η ΕΠΟ!!!!!

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ πάντως, έχουν κάθε λόγο να έχουν μια αγωνία, αφού έχουν και νέο πλάνο στα σκαριά, όχι για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών την οποία ετοιμάζουν και με την οποία θα βρεθούν σύντομα ψηλά. Πληροφορίες λένε πως βρέθηκε ο χορηγός για μια πενταετία. Προπονητή έχουν τον καλύτερο και φυσικά ο Αντώνης Πριόνας έχει πάρει το οκ πολλών κοριτσιών, τα οποία είναι στο ψηλό ράφι του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα.