Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε. Να φοράτε παντού και πάντα την μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, μακριά από περιοχές όπου υπάρχει συνωστισμός και μακριά από τις συγκεντρώσεις αυτών που "ταϊζουν" τον κορονοϊό για να έχουν κομματικά οφέλη. Θέλουν το μπάχαλο, θέλουν νεκρούς, θέλουν να μην αντέξει το σύστημα υγείας, για να πλήξουν την κυβέρνηση, αφού πολιτικά δεν έχουν πρόταση, δεν έχουν λύσεις και ....βλέπουν πως ο Μητσοτάκης και η ΝΔ κερδίζουν έδαφος.

- Μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές και να ξέρουν πως δεν ξεχνάμε. Σύντομα τελειώνει η πανδημία και θα δούμε ποιοι θα μείνουν με ψηλά το κεφάλι και ποιοι θα κοιτάζουν στο χώμα, όταν θα τους μιλάμε.

- Φοβερή έμπνευση είχε αυτός που έγραψε πως Καθαροσπόρης και Παγώνης θα ενώσουν δυνάμεις, στις εκλογές του 2023 και θα έχουν κοινό ψηφοδέλτιο!!!! Όλα μπορεί να συμβούν, αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα μια τέτοια συνεργασία, αφού και οι δυο έχασαν τις δυνάμεις που είχαν στις εκλογές του 2019, οι οποίες είναι κοντά ή τουλάχιστον δίπλα στο ψηφοδέλτιο Βάκα.

- Να γράψουμε "καληνύχτα" στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, αφού στο Μαϊάμι η ώρα είναι 02:00 ξημερώματα!!! Πρόεδρε ευχόμαστε να μην είδες στον ύπνο σου διάφορους κωλοτούμπες και να είναι κάτω από κιτρινόμαυρη ομπρέλα!!! . Αν είδες κάτι τέτοι, τότε να ανοιγοκλείσεις δυνατά την ομπρέλα και θα φύγουν από το προσκήνιο.

- Να το δούμε κι αυτό και να γελάσουμε Θεέ μου. Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς έδωσε εντολή στην ΔΙΚΑΔΗΜΕ να οργανώσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με ταλέντα από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας!!!!!!  Κάποιοι άρχισαν ήδη πρόβες και στιγμιότυπα είδαμε και στο διαδίκτυο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία κυρία θα έχει και χορηγό, γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό...... Ονόματα δεν γράφουμε.

- Όταν κάποιος ή κάποια χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα, για να επικοινωνεί με μέντιουμ, χαρτορίχτρες και δεν ξέρουμε τι άλλο, τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Εμείς δηλώνουμε πως όταν έρθει η ώρα θα αντιδράσουμε, γιατί δεν μας αρέσει κανένας συμβιβασμός και φυσικά δεν έχουμε κανέναν λόγο να καλύψουμε κανέναν.