Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι άλλο θ΄ ακούσουν τ΄ αυτιά μας και τι θα δούνε τα μάτια μας. "Ο μπάρμπα Στέλιος" μάλλον ήρθε η ώρα να παραδεχθεί πως ο κορονοϊός, έχει δημιουργήσει διαταραχή σε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες!!
Τι ήταν αυτό που ακούσαμε και διαβάσαμε. Η ΕΠΣ Εύβοιας βιάστηκε πάλι να βγάλει απόφαση στήριξης του κυρίου Ζαγοράκη και δεν καταλάβαμε το γιατί δεν περίμενε να δει πρώτα τις υποψηφιότητες. Τα ίδια είχε κάνει με τον κ. Ψαρόπουλο και ....είδαμε τ΄ αποτελέσματα.
Τώρα όπως λένε θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας ο κ. Νίκας. Τι κάνουμε τώρα; Δεν θα ψηφίσουμε τον γείτονα; Ο κ. Νίκας σε πρόσφατες δηλώσεις είχε πει τα καλύτερα για την ΕΠΣ Εύβοιας και για πρώην και νυν προέδρους. 
Τι θα κάνει η ΕΠΣ Εύβοιας τώρα;
Ο κ. Νίκας είχε δηλώσει πως όπως και να έχει θα ήταν υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά δεν είχε πει πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.
Προφανώς όταν είδε πως "τον άδειασε" το σύστημα της "Αγια Σοφιάς" που λέει και ο κ. Τάρτης, τα πήρε στο κρανίο και δήλωσε υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ.
Χαμός τώρα, αφού από κάποιες ΕΠΣ θα είναι υποψήφιοι κι άλλοι για την ΕΕ της ΕΠΟ και μάλιστα αρκετά γνωστοί στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Εμείς γελάμε με τα θέματα αυτά, αφού οι πρόεδροι των ΕΠΣ δεν έχουν καταλάβει ακόμη, πως τον Ιούνιο θα πάρουν ηχηρό μήνυμα το οποίο θα λέει, πως θα είναι πλέον γλάστρες και την ΕΠΟ θα την διοικούν οι ΠΑΕ και φυσικά η πλειοψηφία των ΕΠΣ θα λέει ΝΑΙ σε ΟΛΑ, γιατί απλά έχουν εξαρτήσεις.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. Νίκας θα αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά του, αν πάρει κάποιες εγγυήσεις, αλλά εμείς προτείνουμε στην ΕΠΣ Εύβοιας να στηρίξει τον κ. Νίκα ως γείτονα και γιατί όχι ως φίλο του κ. Ρέτσα και όχι μόνο.
Πάντως για να λέμε την μαύρη αλήθεια, η ΕΠΣ Εύβοιας δεν έχει ούτε καν υποψήφιο πρακτικογράφο σε αυτή την Γενική Συνέλευση την εκλογική.
Για μια ακόμη φορά, περαστικά μας.