Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

......σφηνάκια

 - Αν δεν κάνουμε λάθος, αυτός που έφυγε χθες από το SURVIVOR λέγεται Κοψιδάς και έκρινε και τον κόσμο που ψηφίζει και είπε πως ο κόσμος θέλει το ένα, θέλει το άλλο και δεν θέλει την δική του κουλτούρα και ποιότητα!!! 
Καλέ μας κύριε Κοψιδά ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα και έχει χεσμένη και την δική σου κουλτούρα και την κουλτούρα του Τριαντάφυλλου και όλων αυτών των προγραμμάτων της τηλεόρασης. 
Αλήθεια κύριε Κοψιδά δεν ήξερες ....που πήγες; Ποιότητα και κουλτούρα περίμενες στο survivor κύριε Κοψιδά; 

- Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας, αυτά μαθαίνουν εδώ και πολλά χρόνια τα παιδιά μας. Μαθαίνουν την ρουφιανιά, μαθαίνουν πως αν δεν δείξεις λίγο στήθος, λίγο πισινό, αν δεν δημιουργείς ίντριγκες, αν δεν προκαλείς, αν δεν υποκύπτεις στα θέλω των άλλων, αν δεν είσαι αυτό που λένε "κι από φωνή κορμάρα" τότε δεν είσαι τίποτα και σου λένε πως δεν θα πας ψηλά.

- Να προσέχουμε τι γράφουμε γιατί μπορεί να μας χαρακτηρίσουν και ρατσιστές. Δεν πειράζει όμως. Σήμερα, αν ακούς τους δασκάλους σου, αν σέβεσαι τους γονείς σου, αν πηγαίνεις στην εκκλησία, αν θυσιάζεις τον χρόνο που έχεις για να κάνεις αθλητισμό, αν είσαι σε κάποιον πολιτιστικό σύλλογο, αν πηγαίνεις στο κατηχητικό, αν, αν, αν, δεν θέλουμε να γράψουμε πως σε έχουν χαρακτηρίσει.

- Είναι τραγικό, αλλά δυστυχώς τα παιδιά μας, αν δεν προσέχουμε, θα έχουν πρότυπα, όλες και όλους αυτούς που βλέπουμε ως ήρωες στο σαχλοκούτι. Ο Θεός να μας βοηθήσει και περισσότερο να βοηθήσει τα παιδιά μας. Αυτοί που δεν χάνουμε όλες αυτές τις σαχλαμάρες που μας σερβίρουν, έχουμε να παρακολουθήσουμε αν ο τύπος πάει στο δάσος ή στην τουαλέτα να κάνει σεξ με την τύπισσα!!!! Μη γελάτε. Αυτή είναι η αλήθεια......