Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Επιστολή Σωματείου εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων στο Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας:

Κύριε πρόεδρε,
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας.
Κατ΄αρχάς δηλώνουμε το σεβασμό μας στο σύλλογο σας που διαχρονικά έχει σταθεί δίπλα μας στους αγώνες και στις διεκδικήσεις του σωματείου μας. Επίσης η καθημερινή συνεργασία μας που αφορά σε υπηρεσιακά θέματα είναι αποτελεσματική και υποδειγματική για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Στις 16/3/2021 σε ραδιοφωνική εκπομπή (με έναν τρόπο που πραγματικά μας εκπλήσσει!!!) ένα μέλος σας ο Κος Καρβέλης Δημήτριος χαρακτήρισε συλλήβδην τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων ως βλάκες, ηλίθιους και αμόρφωτους, προσβάλλοντας την προσωπικότητά τους αλλά.... και την επαγγελματική τους υπόσταση.
Νομίζουμε πως είναι περιττό οποιοδήποτε σχόλιο...(Αν και αμόρφωτοι, ηλίθιοι και βλάκες… θα διατηρήσουμε άλλο επίπεδο) στα λεγόμενά του και φυσικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι προέρχονται από έναν άνθρωπο ο οποίος υπηρετεί την νομική επιστήμη και το λειτούργημα του δικηγόρου…!!!
Σας ενημερώνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα μας να κινηθούμε νομικά εναντίον της απαράδεκτης συμπεριφοράς των ύβρεων του κύριου Καρβέλη και περιμένουμε την δική σας θέση για την προσπάθεια σπίλωσης των συναδέλφων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων που μπροστά στην προσπάθεια λαϊκισμού και δημιουργίας εντυπώσεων πέφτουν θύματα μιας λεκτικής κακοποίησης προσωπικής, ψυχολογικής και επαγγελματικής.
Το λυπηρό για όλους εμάς είναι τέτοιες ενέργειες θίγουν πραγματικά το λειτούργημα σας...Σε όλους εμάς που περιμένουμε να μας δικαιώσετε!!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ. ΚΑΡΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ                 N. KATΣΑΜΑΓΚΟΣ