Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε όλοι και ιδιαίτερα οι νεότεροι, αφού ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει τα θύματά του, ανάλογα με την ηλικία. Δυστυχώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι, καταλήγουν στα νοσοκομεία και το ακόμη χειρότερο είναι πως δεν απουσιάζει η ανευθυνότητα κάποιων, οι οποίοι για κομματικούς λόγους θέλουν όπως όλα δείχνουν να μην τελειώσουμε με τον κορονοϊό.
Αυτοί οι κύριοι θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν λόγο στην ....δικαιοσύνη, αφού δημιουργούν προβλήματα και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

- "Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά, ψηφοδέλτιο θα φτιάξουμε και με τσαμπουκά"!! Το σύνθημα το έριξαν πριν λίγες μέρες και από το Καλοκαίρι αρχίζει η οργανωτική προσπάθεια σε όρη και βουνά, πάρκα και πλατείες. Προς το τέλος Μαϊου θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

- Πάντως υπάρχει ένας ήδη δημοτικός σύμβουλος ο οποίος δεν πρόκειται να είναι σ΄ αυτό το ψηφοδέλτιο, αφού δηλώνει "και πολύ καψούρης" με πρόσωπο του άλλου ψηφοδελτίου!!!!! Πάντως να προσέχει γιατί κάποτε ο Πόλυς Κερμανίδης, τραγουδούσε το άσμα που έλεγε "μ΄ έπιασε σχιζοφρένεια, απ΄ την πολύ καψούρα και όλοι οι φίλοι καρδιακοί, μου κάνουνε καζούρα"!!!

- Πρόεδρε καλημέρα λέμε στην Ελλάδα τέτοια ώρα, αλλά στο Μαϊάμι λέμε Καλό ξημέρωμα. Μιλούσαμε μ΄ έναν κοινό γνωστό χθες και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, πως άρχισες τις αμερικανιές, από τώρα!!!!  Thanks!!  - Thank you I wish the best for you and your family !!! -  Πάρτο αλλιώς, γιατί αυτά δεν ταιριάζουν με τα παραδοσιακά σουβλίσματα αρνιών στην πλατεία της Τριάδας.... χα χα χα

- Αποκλείουμε την περίπτωση να βρεθεί τόσο μεγάλο χαλί ή έστω τόσο μεγάλη μοκέτα, ώστε να μπορέσουν να κρύψουν, απ΄ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, πληρωμές χωρίς όλα τα νόμιμα παραστατικά και άλλα τέτοια οι κύριοι και οι κυρίες, της προηγούμενης Δημοτικής θητείας.

- Για πάμε χαλαρά σήμερα, για να τιμήσουμε την Κυριακή, όπως της αξίζει.