Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα δεν έχουμε πλέον καμία ανησυχία. Μίλησε ο Αλέξης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ησυχάσαμε. Μας είπε πως όταν θα κυβερνήσει την Ελλάδα, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!!! Αλέξη, μήπως ξέχασες κάτι; Μήπως ξέχασες πως έχεις κυβερνήσει την Ελλάδα και τα έκανες, να μην γράψουμε τι;;;
Δεν σου έχει καμιά εμπιστοσύνη ο λαός Αλέξη και απλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Η Ελλάδα δεν έχει αξιόπιστο πολιτικό κόμμα στην αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη στο τέλος θα μείνει μόνο.... με τις συνιστώσες του και ότι μπορέσει να έχει  με ανθρώπους του πρώην ΠΑΣΟΚ.

- Είχαμε αγώνες Κυπέλλου το Σάββατο και έβρεξε και πάλι γκολ, αφού σε 5 αγώνες είχαμε 22 γκολ δηλαδή 4,4 γκολ σε κάθε αγώνα. Τ΄ αποτελέσματα:
ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ   0 - 6 
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ  3 - 0 
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  2 - 3 
ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ  1 - 3 
ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΕΡΜΗΛΙΟΣ   2 - 2

- Αγώνες Κυπέλλου θα έχουμε και σήμερα:
 17:00 ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ Σκεπαστής 
17:00 ΑΟ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ -ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ Γουβών 
17:00 ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ- ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Αιδηψού 
17:00 ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Αγ. Λουκά 
17:00 ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ Ιστιαίας 
17:00 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ -ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ Βούρκου-Δ.Σκούρα 
ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΧΡ.- ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ. -ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝ.
17:00 ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ -ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ Δύστου 
17:30 ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Ζαράκων 
14 17:00 ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ Πισσώνα 

- Παρακολουθήσαμε χθες τον Αγιασμό της ομάδας ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ μετά από πρόσκληση της ομάδας και προσωπικά του προέδρου της κυρίου Γιάννη Μητρολιού και ειλικρινά τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία. 
Μετά τον αγιασμό παρακολουθήσαμε και την φιλική αναμέτρηση ΟΛΥΜΠΟΣ - ΛΗΛΑΣ 0 - 1. Οι δύο προπονητές σίγουρα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα και σίγουρα θα χρειασθεί να διορθώσουν κάποια πράγματα.

- Με την ευκαιρία του αγιασμού, καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθούμε στον πρόεδρο κ. Μητρολιό, την διοίκηση και την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ και πάντα με υγεία.
- Ο ΛΗΛΑΣ είχε μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή του κ. Τάσου Ταυταρίδη και σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθεί. 
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ είχε αδυναμία στην τελικη προσπάθεια, αφού δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα του ΛΗΛΑ με ωραίες μπαλιές στους επιθετικούς, δεν έκανε το γκολ. 

Στο Β΄ Ημίχρονο έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στους πάγκους. Ο κ. Ταυταρίδης είχε μόλις 2 αναπληρωματικούς, ενώ ο κ. Μπασούκος είχε μία ακόμη 11άδα!!!!

- Περισσότερα θα γράψουμε αύριο Δευτέρα γιατί σήμερα  θα σας αφήσουμε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε μήπως θα πρέπει κι εσείς να έχετε μια Επιτροπή Αγώνα για να λυσετε τα προβλήματα της γειτονιάς σας. Αν δεν μπορείτε ή δεν ξερετε τον τρόπο, ζητήστε την βοήθεια του ΚΚΕ!!!