Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς δεν βάζουν μυαλό κάποιοι και ξεπεράσαμε τα 8.000 κρούσματα. Στην Εύβοια ξεπεράσαμε τα 60, αλλά είναι πολύ περισσότερα. Ούτε μάσκα φοράμε, ούτε μακριά από τον συνωστισμό μένουμε ούτε τίποτα. Αυτό ισχύει παντού, αλλά και στο χώρο του αθλητισμού, αφού στα στάδια και στα γήπεδα γίνεται χαμός και κανείς δεν τηρεί τα πρωτόκολλα εκτός από 2 - 3 σωματεία.
Ακούτε να λέει η κυβέρνηση πως δεν θα βάλει λουκέτο πανελλαδικά ή στον νομό, αλλά πουθενά δεν λέει ότι δεν θα σταματήσει  τους αγώνες σε όλα τα ....αθλήματα.
Κάποιοι αδιαφορούν για να μην γράψουμε πως επιθυμούν να κλείσει η κυβέρνηση όλα τα γήπεδα, αφού βλέπουν πως δύσκολα θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με σωστό τρόπο και χωρίς να φταίει ο Κορονωϊός. 

- Άρχισε ο στολισμός στον Δήμο Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ είναι μέρα νύχτα στο πόδι. Η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη και οι συνεργάτες της προσπαθούν για το καλύτερο και ευχόμαστε να καταφέρουν να δώσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τα μάτια των δημοτών και των επισκεπτών. Οι αντιδήμαρχοι  σε Ληλάντιο, Αρτάκη, Ανθηδώνα και Αυλίδα θα φροντίσουν τις ενότητές τους και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα φροντίσουν για όλες τις περιοχές ευθύνης τους.

- Συγνώμη, αλλά δεν το καταλάβαμε. Όλοι ήθελαν ν΄ ανοίξουν τα μαγαζιά τους με μέτρα και τώρα που άνοιξαν δεν θέλουν τα μέτρα!!!! Λοιπόν για να τελειώνουμε. Όλες οι δουλειές έχουν ρίσκο. Αν δεν μπορείτε να ελέγχετε τα μαγαζιά σας, δεν μπορεί η κυβέρνηση να βάλει στο κάθε μαγαζί κι έναν αστυνομικό.

- Είναι σοβαρό το θέμα αλλά μάλλον δεν το διαβάζουμε σωστά. Ναι έχουμε κρούσματα στα σχολεία, αλλά έρχονται από το σπίτι και μεταφέρουν τον κορονοϊό από τις εκτός σχολείου δραστηριότητες. Δεν φταίνε λοιπόν τα σχολεία. Εμείς οι γονείς φταίμε, αφού δεν θέλουμε να ενοχληθούν τα παιδιά μας και τ΄ αφήνουμε να πηγαίνουν όπου θέλουν.

- Τετάρτη σήμερα και να θυμίσουμε πως κάποιοι ξέχασαν πολλά, από αυτά που είχαν δεσμευτεί να κάνουν. Η εβδομάδα τελειώνει....