Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Πολύ ζόρι τραβάνε κάποιοι με τον Μπένο και την επιτροπή του. Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι άνθρωποι και δεν ξέρουν τι λένε. Χα χα χα. Τους ενοχλεί ο Μπένος και δεν τους ενοχλούσε ο Καμένος, ο Τέρενς, ο Χαϊκάλης, η Κουντουρά και όλα εκείνα τα παιδιά που ήταν υπουργοί στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!!!! Θα χτυπάτε κάτω τον κώλο σας, αλλά η Βόρεια Εύβοια θ΄ αναπτυχεί γιατί αυτή ....η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση μπαχαλάκηδων.

- Δεν μας έφτανε ο ραδιοφωνατζής, ο Αναγνωστάκης και τ΄ άλλα παιδιά, έχουμε και τον κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος δείχνει να θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι εναντίον του Φάνη, αλλά και της αντιπολίτευσης. Ας φροντίσει ο ραδιοφωνατζής ώστε να είναι υποψήφιος για να πάρει την απάντηση των πολιτών.

- Πάντως κύριε Μαρκόπουλε, θα πρέπει να πείτε και κάτι για την υπόθεση με τον ψευτογιατρό, γιατί ο κόσμος πρέπει να ξέρει τα πάντα. Ο ραδιοφωνατζής δεν θα σας ρωτήσει ποτέ γι΄ αυτό, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες, χάσατε όπως διαβάσαμε μια δίκη που είχε να κάνει με ασφαλιστικά μέτρα που είχατε καταθέσει, για να μην γράφει για το θέμα, ο κ. Τσοκάνης.

- Κύριε Μαρκόπουλε, ξεχνάτε εύκολα και αυτό δεν είναι σωστό. Δίπλα στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό βρίσκονται άνθρωποι που σας στήριξαν στο παρελθόν. Τώρα τους λέτε ανίκανους; Γιατί;

- Κύριε Μαρκόπουλε, σας ευχόμαστε να είσθε υγιής και να ξεπεράσετε την δικαστική περιπέτεια, αλλά η πολιτική σας πορεία, έχει πολλές κωλοτούμπες και κάποτε πρέπει να το καταλάβετε. Να είσθε πάντως υποψήφιος, για να δείτε και το αποτέλεσμα.

- Ο κ. Μπένος πάντως έχει καθαρή πολιτική πορεία και να μην ξεχνάτε πως είχε συνεργασία με την Περιφέρεια, πριν τον ορίσει ο πρωθυπουργός εκεί που τον όρισε.
Λέτε να ήταν πρόταση του Φάνη;;;;;;;