Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - έρχεται

 - Φαίνεται πως τελικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι εφτάψυχος και θα συνεχίσει "τους άθλους του".
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 - 2023 η ομάδα των Ψαχνών θα δηλωθεί και θ΄ αγωνισθεί στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας με στόχο την επόμενη 5ετία να βρεθεί και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τους πρώτους μήνες του 2022 θ΄ αρχίσουν οι συζητήσεις και η οργάνωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα, αφού το πλάνο δεν είναι απλό και δεν θα..... είναι εύκολο ούτε στην υλοποίησή του.
Ο άνθρωπος που έδειξε ενδιαφέρον για να σηκώσει το οικονομικό βάρος, είναι ξεκάθαρος. "Θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το πλάνο άνθρωποι που ξέρουν το ποδόσφαιρο, που έχουν αποδείξει πως μπορούν. Εμείς αναλαμβάνουμε το οικονομικό κομμάτι και αυτοί που θα αναλάβουν την υλοποίηση του σχεδίου, θα πρέπει να πιστεύουν βαθιά στην ομάδα και να έχουν βρει τα εργαλεία που θα χρειασθούν, ώστε σε 5 χρόνια η ομάδα να βρεθεί στις επαγγελματικές ομάδες. Αυτό που επίσης είναι σημαντικό, είναι ότι στο σχέδιο αυτό, υπάρχει και η συνεργασία με όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες της Εύβοιας, αφού θα υπάρξει ένα μνημόνιο συνεργασίας, με στόχο την αξιοποίηση των ταλέντων και όχι μόνο".
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί το σχέδιο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.