Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Προσέξτε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να είναι γρουσούζικο. Κρεμάστε σκόρδα, ρίξτε λίγο αγιασμό πάνω σας και κάντε τον σταυρό σας. Αφού είδαμε επιτέλους το νέο site της ΕΠΣΕ και αφού ευχηθούμε στους διαχειριστές του να έχουν ένα όμορφο ταξίδι μαζί του στο διαδίκτυο, να ευχηθούμε να αποκτήσει περιεχόμενο και να.... ενημερώνει έτσι τους φίλους και τους συμμετέχοντες με κάθε τρόπο στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

- Είναι νωρίς να το κρίνουμε και δεν θα κρίνουμε αν μας αρέσει στην εμφάνιση. Η ουσία είναι να είναι λειτουργικό και φυσικά ενημερωτικό.

- Αλήθεια κρατάει κάποιος στατιστικά αγώνων στα πρωταθλήματα της Εύβοιας;;; Αν κάποιος κρατάει, ας μας πει, πόσοι διαιτητές και βοηθοί δέχθηκαν επιθέσεις στην περίοδο που διανύουμε.

- Μαθαίνει κανείς τίποτα; Θα πει κάτι ο κ. Ρέτσας για το θέμα;  Πέφτει η σφαλιάρα σύννεφο στα γήπεδα της Εύβοιας και δεν μας φτάνει το ότι δεν αντιδρούν οι αρμόδιοι, δεν αντιδρούν και οι διαιτητές!!!!

- Είμαστε λέει σε προεκλογική περίοδο και δεν πρέπει να ενοχλήσουμε τους παράγοντες των ομάδων!!! Καλά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 θα πέφτει ξύλο;;;  Δεν είχαμε μπούκα μόνο στο Βούρκο. Είχαμε και σ΄ άλλο γήπεδο προς τον Βορρά.
Η καλή μας η ΕΠΣΕ δεν αντιδρά καθόλου και μάλλον εφαρμόζει το γνωστό, Αφού δεν έχουμε αίματα, αφού δεν είναι για νοσοκομείο, δεν υπάρχει θέμα.

- Δεν ξέρουμε, αν αρχίσει να πέφτει ξύλο και προς άλλους παράγοντες και όχι μόνο προς τους διαιτητές, τι θα γίνει. Ψυχραιμία κύριοι.