Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Θα ξεκινήσουμε μ΄ ένα ευχαριστώ στον προπονητή της ΑΕ ΧΑΛΚΊΔΑΣ τον κ. Πάνο Ελευθερίου, αφού διόρθωσε το λάθος που είχαμε στο θέμα του υποβιβασμού των ομάδων. Κύριε Ελευθερίου σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και την ομάδα της ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Πάντως είναι αλήθεια πως η ΑΕΧ δεν ξεκίνησε καλά και θα πρέπει να βρείτε λύσεις ώστε να μπορεί να πάρει κι αποτελέσματα, γιατί απλά πρέπει να πάρει βαθμούς. Θα ....πρέπει να σημειώσουμε πως μπορεί να σας έχουν ματιάσει κάποιοι!!!! Ονόματα δεν γράφουμε.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ν΄ αρχίσουν και οι αγώνες των υποδομών αλλά αν καταλάβαμε καλά είχαμε και νέα αναβολή!!! Είχαν ορισθεί 10 αγώνες για την Κ12 αλλά με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΕ λέει πως θα διεξαχθούν 15 μέρες αργότερα, πρώτα ο Θεός!!!!

- Αυτή είναι η καλή οργάνωση που γράφει ο αγαπητός Μανώλης. Μανώλη η οργάνωση δεν έχει να κάνει ούτε με λεφτά, ούτε με το να τρέχουν οι διοικούντες σε γεύματα και δείπνα για δημόσιες σχέσεις. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο έμεινε στα φρου φρου και αρώματα και κατά τ΄ άλλα πάτωσε.

- Σε κάθε αγωνιστική έχουμε ύβρεις και επιθέσεις κατά διαιτητών, ανακοινώσεις με τις οποίες κάθε πονεμένος προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως τα κάνει όλα καλά και φυσικά, αγαπητέ Μανώλη ξέρεις καλά πως δεν υπάρχει χαλί για να κρύβουμε από κάτω του τα πάντα. Δεν πάει καλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, δεν έχουμε διαιτητές σε ψηλό επίπεδο, η διαιτησία έχει τα δικά της, οι παράγοντες του ΔΣ της ΕΠΣΕ τα δικά τους, οι παράγοντες των ομάδων με το χέρι στην τσέπη. Τι από αυτά αμφισβητείς Μανώλη;;;;;;