Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Την καλημέρα μου σε όλους αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να με φιμώσουν, με απειλές και συκοφαντίες.
Αν ήμουν μόνος θα τους γλεντούσα με άλλον τρόπο, αλλά τώρα δεν μπορώ να το κάνω, γιατί πάνω απ΄ όλα είναι η οικογένειά μου και έχω υποχρεώσεις, αφού στην οικογένειά μου χρωστάω πολλά.
Ο μπάρμπα Στέλιος, δεν γράφει ποτέ, χωρίς να έχει στοιχεία και πληροφόρηση.
Κουραστήκαμε να γράφουμε πως όποιος μπορεί να διαψεύσει αυτά που γράφουμε, να το κάνει δημόσια για να του δώσουμε στοιχεία και αποδείξεις.
Ότι γράψαμε για τον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ είναι η πραγματικότητα.
Οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο.... στους μπουκαδόρους και αυτούς που θέλουν με την βία να πετύχουν στόχους, αλλά και σ΄ αυτούς που τους καλύπτουν ή και σ΄ αυτούς που χρησιμοποιούν δικαιολογίες και παραθυράκια, για να τους ρίξουν στα μαλακά.
Ότι γράψαμε για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στο θέμα του προπονητή, επίσης είναι η αλήθεια.
Ξαναγράφουμε και λέμε πως μέλη της διοίκησης του Αμαρυνθιακού ήρθαν σε επαφή με προπονητή και του πρότειναν να αναλάβει την ομάδα, ενώ στον πάγκο της ομάδας είναι ο προπονητής κύριος Αλεξανδρής.
Διαπιστώσαμε χθες βράδυ, ότι οι κύριοι αυτοί, δεν βρήκαν το θάρρος να παραδεχθούν πως είναι αλήθεια αυτά που γράφουμε και πως πραγματικά επικοινώνησαν με προπονητή.
Χρωστάμε μια απάντηση στον κ. Αλέξη Αλεξανδρή, γιατί πρέπει πάντα να έχουμε στοιχεία γι΄ αυτά που γράφουμε.
Ο μπάρμπα Στέλιος κύριε Αλεξανδρή δεν μασάει τα λόγια του και δεν καλύπτει κανέναν.
Καλά θα κάνουν οι κύριοι της διοίκησης να σταθούν στο ύψος τους και να παραδεχθούν την αλήθεια. Αν δεν το κάνουν, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε τα ονόματά τους και μετά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν, αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι μέλη διοίκησης μιας ομάδας και να συκοφαντούν τον μπάρμπα Στέλιο και αυτός να τους προστατεύει. Θα γράψει και ο μπάρμπα Στέλιος, πως υπάρχουν διοικήσεις ομάδων σοβαρότατες και ξέρουν από συμπεριφορές και υπάρχουν και διοικήσεις με τις οποίες γελάει ο κόσμος με τις γκάφες του.
Έγραψα πως μέχρι να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για την αφίσα που ανέβασαν στην σελίδα της ομάδας, θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να τους αποδείξουμε πως μόνο αστεία δεν μπορούν να κάνουν με το apopsignomi.
Εμείς όταν κάνουμε λάθη, ζητάμε συγνώμη και το έχουμε αποδείξει. Αυτοί τι παραπάνω έχουν και θέλουν να έχουν ασυλία.
Αγαπητέ κύριε Αλεξανδρή, επειδή διαβάζουμε διάφορα και επειδή κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν πως όλα είναι ψέματα, όχι μόνο θα γράψουμε ονόματα, αλλά θα σας καλέσουμε και για καφέ ώστε ν΄ ακούσετε με τα αυτιά σας τα όσα πραγματικά συνέβησαν. Σήμερα τελειώνουμε με το θέμα και αν μέχρι το μεσημέρι δεν παραδεχθούν τις ενέργειές τους και δεν ζητήσουν δημόσια συγνώμη, θα γράψουμε εμείς ποιοι είχαν την επικοινωνία με τον προπονητή.