Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Πάει παντού

 - Συγνώμη αγαπητέ κύριε Κασομούλη, αλλά θα μας επιτρέψεις να γράψουμε την άποψή μας. Δεν μας ενοχλεί το τι σου λέει ο καθένας, γιατί απλά κι έσένα δεν σ΄ ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι σ΄ εμάς.
Πάμε λοιπόν.
- Ο κ. Κασομούλης παίρνει τα συγχαρητήρια πολλών παραγόντων ομάδων και μάλιστα μετά από παιχνίδια φωτιά.
- Ο κ. Κασομούλης από αυτά που βλέπουμε τους ορισμούς, πάει παντού από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, χωρίς προφανώς να βάζει κωλύματα. 
- Ο κ. Κασομούλης έρχεται από Αθήνα για να σφυρίξει σ΄ έναν αγώνα Β΄ Κατηγορίας.... ακόμη και χωρίς βαθμολογική σημασία.
- Ο κ. Κασομούλης δεν βάζει κωλύματα και δεν απειλεί με κωλύματα, αν δεν παίζει σημαντικά παιχνίδια, όπως κάνουν άλλοι.
- Ο κ. Κασομούλης περιμένει να δει μέχρι πότε κάποιοι παράγοντες θα τον διώξουν από την διαιτησία της Εύβοιας, κάτι που το έχουν δηλώσει.
Ας μην συνεχίσουμε.
Εμείς δεν θα κρίνουμε τις διαιτησίες του κ. Κασομούλη. Άλλοι είναι αρμόδιοι για να τον κρίνουν κι αν δεν ήταν καλός, δεν θα τον όριζαν για να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά.
Οι φίλοι του πάντως, οι οποίοι έχουν αρμοδιότητες, επιτρέπουν σε άλλους φίλους τους να τον βρίζουν χυδαία.
Εμείς χτυπάμε τις καμπάνες και γράφουμε πως αν αυτοί οι 5 - 6 διαιτητές που είναι για τα δύσκολα και δεν είναι και μικρά παιδιά, δηλώσουν κώλυμα, τότε θα φέρνουμε διαιτητές από άλλους νομούς.
Αν κάποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε, ας φροντίσει να δώσει στην δημοσιότητα τα κωλύματα των διαιτητών, αλλά και τα φύλλα αγώνων στα οποία οι διαιτητές γράφουν ή και ξεχνούν να γράψουν γεγονότα, αλλά και τους αρμοδίους να χαϊδεύουν τ΄ αυτιά παραγόντων.