Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Προσέξτε λέμε εμείς κι εσείς κάντε ότι θέλετε, αφού αυτό που διαπιστώνουμε είναι το να έχουμε μια τάση να βρεθούμε με τον κορονοϊό. Κρίμα. Κρίμα γιατί η ζωή μας είναι μικρή, η ζωή είναι ωραία, ακόμη και με τα μικρά ή και μεγάλα προβλήματα. Δεν ξέρουμε τι λένε οι άλλοι, αλλά πιστεύουμε πως η κυβέρνηση πρέπει να είναι αυστηρή στην τήρηση των μέτρων και να πάρει και.... περισσότερα.

- Για παράδειγμα οι άνθρωποι της εστίασης, προχωρούν ακόμη και σε κλείσιμο για μια μέρα των επιχειρήσεών τους, γιατί δεν θέλουν να ελέγχουν τους πελάτες τους για το αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο και γιατί προφανώς θεωρούν ανοικτούς χώρους, αυτούς που έχουν κλείσει με διάφορους τρόπους και μάλιστα τους θερμαίνουν με τον γνωστό τρόπο. Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Ούτε βήμα πίσω δεν πρέπει να κάνει η κυβέρνηση και όποιος θέλει να πάει για φαγητό και για ποτό, να έχει κάνει το εμβόλιό του.

- Είναι δικαίωμα του καθενός να αρνηθεί να το κάνει, αλλά δικαίωμα και των εμβολιασμένων, να απαιτούν από την πολιτεία να προστατέψει την υγεία τους, από τον κίνδυνο που προκαλούν οι ανεμβολίαστοι. Οι της εστίασης τα θέλουν όλα δικά τους και αυτό δεν είναι σωστό. Η πίεση της κυβέρνησης πρέπει να συνεχιστεί και σύντομα θα φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο, αφού η περισσότεροι θα έχουν εμβολιασθεί.

- Μετά την εστίαση η κυβέρνηση θα πρέπει να ρίξει το βάρος και στον αθλητισμό. Δεν είναι δυνατόν να κλείνουμε τα μάτια σ΄ αυτά που συμβαίνουν στους αθλητικούς χώρους. Ανεμβολίαστοι, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες ομάδων, παράγοντες φορέων κλπ. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Πρέπει να γίνουν έλεγχοι παντού και να επιβληθούν πρόστιμα για να βάλουν όλοι μυαλό και να τηρούν τα μέτρα.

- Τεράστιες οι ευθύνες όλων μας και ιδιαίτερα των γονιών, οι οποίοι δεν φτάνει που βάζουν σε κίνδυνο την δική τους ζωή, αλλά βάζουν σε κίνδυνο και την ζωή των παιδιών τους. Ανδρόγυνο με 2 ανήλικα παιδιά, δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο και εδώ και 2 μέρες βρέθηκαν θετικοί και οι γονείς και τα παιδιά. Το ξέρουμε γιατί τα παιδιά μας πηγαίνουν μαζί στο σχολείο και κάνουν και παρέα. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Να τους έχει καλά ο Θεός, αλλά είναι κρίμα να πρέπει να πάθεις για να μάθεις.