Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

η απάντηση στους συκοφάντες

 - Φαίνεται πως κάποιοι, έχουν μάθει να μην δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό και να μην έχουν μάθει να  ακούνε και την διαφορετική άποψη.
Έχουν την εντύπωση πως τα Μέσα Ενημέρωσης θα γράφουν ότι θέλουν αυτοί και δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν και να ασκούν κριτική.
Περιμέναμε από την διοίκηση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, να καταλάβει πως έχει κάθε δικαίωμα να λειτουργεί την ομάδα όπως θέλει, αλλά πως έχουν και τα ΜΜΕ το δικαίωμα να ασκούν κριτική και να λένε την άποψή τους.
Γράψαμε λοιπόν εμείς την άποψή μας και επειδή αυτή δεν άρεσε σε μέλη της διοίκησης του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και ....μας "στόλισαν"  κάνοντας την πρότασή, προς το κοινό τους.
Πρόεδρε κύριε Γιάννη  Ποθητάκη, γιατί έχει δικαίωμα η διοίκησή σας να συκοφαντεί εμάς και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να γράψουμε πως κι εσείς τηλεφωνήσατε σε προπονητή για να συζητήσετε με στόχο την συνεργασία μαζί του;
Επειδή στην ομάδα σας υπάρχει και ο κ. Βαγγέλης Κοντός, ο οποίος είναι και άνθρωπος της ενημέρωσης, περιμέναμε να πάρει θέση, αλλά ούτε αυτός το έκανε.
Τον ρωτάμε ευθέως λοιπόν και δημόσια.
Αγαπητέ Βαγγέλη, είναι ψέματα πως έγιναν τηλεφωνήματα σε προπονητή; Δεν ξέρεις εσύ για τα τηλεφωνήματα; Ποια είναι η θέση σου για την συμπεριφορά του επίσημου ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ απέναντί μου και ποια η δική σου θέση στο θέμα;
Εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την διοίκηση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και ούτε καν ξέραμε ποιοι είναι. Αναγκασθήκαμε τώρα να μπούμε στην σελίδα της ομάδας και να δούμε ποιά είναι τα μέλη του ΔΣ.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μάθουν ν΄ ακούνε τις απόψεις όλων και να δέχονται την κριτική, γιατί έτσι θα γίνουν καλύτεροι.
Εμείς κύριοι γράφουμε την άποψή μας και δεν θα γίνουμε ποτέ "μπροστινοί ή πισινοί" άλλων.

...σε λίγο  θα εξηγήσουμε πως έφτασε σ΄ εμάς η πληροφορία που ήθελε τον   ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ να ψάχνει προπονητή.